PIERCE «007» BROSNANi abiellumine telereporter KEELY SHAYE SMITHiga kulges ülima  saladuskatte all.

Briti salaagent James Bond on oma pika tegutsemisaja jooksul rinda pistnud mitut sorti vaenlastega. Laulatusel Lääne-Iirimaal Mayo maakonnas asuvas Ballintubber Abbey’s ning sellele järgnenud pulmapeol Ashfordi lossi ehitatud viietärnihotellis näis vihatud vaenlaseks olevat rahvusvaheline meedia.

Piltpostkaardiliku kloostrikiriku juurde kogunenud mitusada kohalikku, turisti ja ajakirjanikku jäid sel kaunil laupäeval pika ninaga. Kuna Brosnan oli pulmapiltide avaldamisõiguse müünud miljoni dollari eest ühele Briti seltskonnaajakirjale, ei õnnestunud uudisküttidel näha muud kui peigmehe lehvitavat käelaba, mille ta kirikusse saabudes armulikult tumedate klaasidega Mercedes Benzi aknast välja oli torganud.
Pruut, kes saabus laulatusele valges Rolls Royce’i limusiinis, aga ei näidanud rahvale ninaotsagi. Lühikesel teejupil kirikusse katsid turvamehed noorpaari valge linaga. Iseäranis hoolikalt varjati Keely pulmakleiti, mille disainis kuuldavasti kuulus moekunstnik Richard Tyler.

Tunnipikkuse roomakatoliikliku tseremoonia viis läbi monsignore John Fleming, Roomas asuva iiri piiskopliku kolledzhhi rektor, kellega Brosnan tutvus Bondi-filmi The World Is Not Enough võtetel Itaalias. Kirikut kaunistasid roosad roosid, rukkililled, liiliad ja lavendliõied. Londonist kohale toodud florist oli kiriku õitessematmisega hakkama saanud kõigest kolme tunniga.
Pärast laulatust õnnistas Brosnan taas rahvahulka oma käega, mis ilmus ootuspäraselt auto aknaprakku. Sedapuhku välgutas mees võidukalt väljasirutatud pöialt.
Ballintubberist kahekümne miili kaugusel asuva Ashfordi lossi hoovi oli kerkinud luksuslik telk, mis mahutas ära noorpaari sadakond külalist. Külalistele esines Pierce’i ja Keely lemmikansambel Chieftains.

Iirimaal sündinud järjekorras viies James Bond Pierce Brosnan tutvus USA kodaniku Keely Shaye Smithiga 1994. aastal, kui naine teda Mehhikos intervjueeris. Paaril on kaks poega, nelja-aastane Dylan ja kuuekuune Paris, kes Madonnast eeskuju võttes päev enne laulatust sealsamas kirikus ristiti. Brosnani esimene abikaasa, inglanna Cassandra Harris, suri 1991. aastal vähki.

Pierce’i ja Keely teekond altari ette oli pikk ja käänuline. Kaks varasemat abiellumiskatset olid lõppenud nurjumisega: esimesel korral avastas Keely, et on rase, teisel korral sattus Pierce’i teismeline poeg autoõnnetusse.
Nüüd aga ootavad värskeid abieluinimesi ees pikad mesinädalad. Tööle — 20. Bondi-filmi võtetele — peab Pierce jõudma alles 2002. aasta jaanuaris.