Filmist Borat tuntuks saanud Sacha Baron Cohen kutsus oma tütre Olive"i esimesele sünnipäevale superstaaride tõelise koorekihi!

“Ostuhullu pihtimuste” staar Isla Fisher ei taha olla kehvem kui kolleegid Katie Holmes ja Tom Cruise oma tütretirtsu Suriga. Isla ja ta kaasa Sacha Baron Coheni (Borat) tütre Olive’i esimesele sünnipäevale oli kutsutud superstaaride tõeline koorekiht!
Kauboitüdrukute ja motomeeste stiilis korraldatud Olive Coheni sünnipäevapiknikust võtsid osa Isla sõbranna Courteney Cox-Arquette ja tema abikaasa David Arquette. Kohal olid veel Jennifer Aniston ja Kate Beckinsale, Dustin Hoffman ja Ben Stiller, Tobey Maguire ja Jack Black perega. Piknikul osalesid ka Ellen DeGeneres ja tema naissoost abikaasa Portia de Rossi. Hollywood Hillsil jagas sünnipäevalistele parkimisnõu David Arquette. Ta soovitas prominentsetel külalistel parkida nii, et paparatsod sünnipäevapidu segama ei kipuks, kirjutab tänane teleleht Nädal.
“Lapsel on esimene sünnipäev vaid kord elus ja tahame, et see talle kaunilt meelde jääks,” ütles Isla Fisher ajakirjale OK. Lapsed on küll talendikad, kuid ka kõige andekam ei mäleta oma esimest sünnipäeva täiskasvanueas.