Kui tabloidimaailmas on hapukurgihooaeg, kasutavad väljaanded päästerõngana ANGELINA JOLIEt. Viimsel kui kõmulehel on tema kohta midagi põrutavat teatada. Us Weekly paljastab, et Angelina ja Jennifer Aniston vihkavad teineteist ikka veel ja et hiljemalt 2010. aasta jõuludeks on Angelina ja BRAD PITT lahku läinud.

 
OK! kuulutab, et Angelina adopteerib ilma Bradita. Ajakirja teateil on tal Süüriast uus beebigi juba välja valitud, kuid Brad keeldub temaga koos adopteerimast, sest ta pole selleks valmis.
Life & Style kuulutab, et Angelina on üdini võlts ja et Bradil on temast kõrini. Ajakiri Star püüab rabada juba teada ja tuntud uudisega, et Angelina ja Jennifer Aniston ei salli teineteist ja et Jenniferil on kombeks kell kaks öösel purjus peaga Bradile helistada. National Enquireril on andmed, et Angelina minestas, sest tema kehakaal jätkab langemist ja ta ei suuda seda kuidagi peatada. Brad on murest murtud ja nõuab, et Angelina läheks arsti juurde ja võitleks oma «emotsionaalsete deemonitega».
Õigupoolest peaks ka Brad võitlema - selle eest, et ta enam kunagi ei kasutaks väljendit «emotsionaalsed deemonid»...