Kas tõesti on lõpp lähedal? Brad Pitt (46) ja Angelina Jolie (34) on lahku minemas, teatavad kõmulehed mõlemal pool ookeani.

 
Hollywoodi esipaar on oma advokaatide kaasabil allkirjastanud 330 miljoni dollari suuruse lahkuminekulepingu. Dokument näeb ette ühise vara ja kuue lapse hooldusõiguse võrdset jagamist. Lapsed, kellest kolm on adopteeritud ja kolm lihased, jäävad elama ema juurde.
Bradi ja Angelina esindaja teeb, mis suudab, et kuulujuttu kummutada. «Kõik on korras,» teatab ta ebakindlalt. Kuid informeeritud allikad jätkavad äreva informatsiooni edastamist. Nende sõnul algasid lahkumineku ettevalmistustööd juba detsembris, kui paar külastas Los Angelese mainekat advokaadibürood, et lahkumineku üksikasjad paika panna. Sestsaadik pole neid koos nähtud.
«Dokument sai allkirjastatud jaanuari alguses,» räägib asjassepühendatu. «Mõlemad kirjutasid alla.»
Brad ja Angelina tutvusid 2004. aasta filmi Mr and Mrs Smith võtetel. Neil on kolm adopteeritud last - kaheksa-aastane Maddox, kuueaastane Pax ja viieaastane Zahara. Lisaks on neil kolmeaastane lihane tütar Shiloh ning 17kuused kaksikud Knox ja Vivienne.
2005. aasta jaanuaris lahutas Brad abikaasast Jennifer Anistonist, kellega ta oli abielus neli ja pool aastat. Angelina lahutas 2003. aastal näitleja Billy Bob Thorntonist ja 1999. aastal  näitleja Johnny Lee Millerist.
Bradil ja Angelinal on kinnisvara 500 miljoni dollari eest. Jagamisele lähevad kodud Prantsusmaal, Saksamaal, Californias ja New Orleansis.