Brad Pitt juba «kahetseb», et ta ajakirjas Parade oma abielu kohta Jennifer Anistoniga halvasti ütles. Talle annab selleks põhjust Anistoni esindaja, kes helistas Pitti esindajale ja nõudis, et ta vabandaks!

Kui te juhuslikult kivi all elanud olete, siis Pitt rääkis, et abielu Anistoniga muutis ta «igavaks sohvakartuliks», ja et ta püüdis teeselda, et tema abielu «on midagi, mida see tegelikult ei olnud». (Seevastu on ta Angelina Joliega üliõnnelik: «Üks kõige targemaid ja arukamaid asju, mis ma elus teinud olen, on see, et ma andsin oma lastele Angie emaks. Oh sa poiss, kui õnnelik ma olen, et ta on minu!»)

Nüüd ütleb Pitt: «Point pole mitte selles, et Jennifer oli igav, vaid selles, et ma ise hakkasin igavaks muutuma – ja selle eest vastutan mina.» ja «Ma ei taha, et inimesed Jeni kohta selliseid halbu asju räägiksid. Ta on mu kallis sõber. Kahju, et ma ei saa Angie kohta midagi ilusat öelda, ilma et Jenniferi mängu ei tiritaks. Ta pole seda kuidagi ära teeninud.»

Ajakiri OK! aga kirjutab, et Bradi ajendas eksnaist halvustama armukadedus. «Me arvame, et Brad on armukade, et Jennifer on armunud,» räägib üks informeeritud allikas. «Jenniferi uus kallim Justin Theroux on kõike seda, mida Brad ei suutnud olla. Ta jumaldab Jenniferi. Jennifer on temasse sügavalt armunud.»

Tagatippu teatab Us Weekly, et Brad valas Jenniferi poriga üle Angelina õhutusel. «See kõlas täpselt nii, nagu oleks Angelina käskinud Bradil niimoodi rääkida,» arvab üks lähikondlane. «See on täpselt Angelina arvamus Jenniferist. Angelina kohe oskab Bradi ebameeldivaid asju ütlema panna.»

Selle armastuskolmnurga meelelahutuspotentsiaal ei taha kuidagi ammenduda...