"Ma olen päris tuntud mitte nutmise poolest," tõdeb 55-aastane Pitt. "Ma pole nutnud vist 20 aastat ja nüüd ma leian end elu teises pooles ning ma olen palju rohkem liigutatud. Liigutatud oma laste poolt. Liigutatud oma sõprade poolt. Liigutatud uudiste poolt. Lihtsalt liigutatud," puistab Pitt südant. "Ma arvan, et see on hea märk. Ma ei tea, kuhu mu tunded minemas on, aga see on hea märk."

Anthony Hopkins tunnistab, et puhkab töinama igal võimalusel. "Ma nutan iga väikese asja peale, sest kõik liigutab mind," ütleb Hopkins. "Sa leiad, et vanemaks saades tahad koguaeg nutta. Aga pisaraid ei põhjusta lein, vaid hämmastav elu."

Ühtlasi meenutasid näitlejad ka enda kogemusi võitluses viinakuradiga. Näiteks mäletab "Kaklusklubi" staar, kuidas Hopkins ärgitas teda alkoholi maha jätma 1998. aastal filmi "Meet Joe Black" võtetel. Sama aasta septembris tunnistas intervjuus, et jättis alkoholi maha ning hakkas käima anonüümsete alkohoolikute miitingutel. "Ma eemaldasin enda joomisprivileegid," räägib Pitt.

Ka Hopkins mäletab valusaid mälestusi joomapäevadest. "Ma vaatan tagasi ja ma mõtlen, milline õnnistus see kõik oli, sest see oli nii valus," tunnistab Hopkins. "Ma tegin halbu asju. Aga see kõik oli mingil mõel põhjusega. On veider tagasi vaadata ja mõelda. Issand, kas ma tegin kõiki neid asju? Aga siis ütleb üks sisemine hääleke, et see on läbi. Liigu edasi."

Pitt nõustus, et enda vead tuleb omaks võtta. "Ma arvan, et me elame aegadel, kus me kanname inimesed väga kergesti maha. Me osutame väga palju tähtsust vea peale. Aga mis sind päriselt inimesena defineerib, on sinu järgmine viga. Me kõik libastume, aga mida me teeme pärast?" tõstatab Pitt küsimuse.