Avagem šampanjapudelid – Brad Pitt (48) ja Angelina Jolie (36) on ametlikult kihlatud! «Jah, see on kindel,» teatab Pitti mänedžer. «See on tulevikulubadus ja nende lapsed on väga õnnelikud. Mingeid kuupäevi ei ole nad paika pannud.»

Tegelikult on paar juba ammu pulmaplaanidega ametis – praegu käib pulmade toimumiskoha väljavalimine. Paari lähikondlased räägivad, et suur favoriit on nende paar aastat tagasi soetatud Lõuna-Prantsusmaa 35toaline Chateau Miraval.

Angelina sõrmes särab uhke kihlasõrmus, mille disainis juveliir Robert Procop. «Bradil oli selle sõrmuse jaoks kindel visioon, mille me tegime teoks aastapikkuse koostöö käigus,» teatab ehtekunstnik. «Ta tahtis, et kõik oleks täiuslik, niisiis leidsin ma parima kvaliteediga teemandi ja andsin sellele Angelina käega sobiva suuruse ja kuju. Brad jälgis loomingulise disaini evolutsiooni iga aspekti.»

Brad ja Angelina on koos 2005. aastast saadik. Hiljaaegu tunnistas Brad, et nende lapsed – kümneaastane Maddox, kaheksa-aastane Pax, seitsmeaastane Zahara, viieaastane Shiloh ning kolmeaastased kaksikud Knox ja Vivienne – nõuavad, et nad end ametlikult laulatada laseksid.