Hollywoodi kuuma poisi BRAD PITTi ekskallimad paljastavad, miks nad talle vastu panna ei suutnud — ja miks mõned neist pidid ta maha jätma.

Kui Hollywoodi jumalad pead kokku panid, et luua täiuslik mees, kasutasid nad vaid parimaid koostisosi: pikkus 180cm, täiuslik füüsis, särav naeratus ja nii ilus nägu, et seda saab tarvitada vaid mõõdukates kogustes. Sestsaadik, kui Brad Pitt filmis «Thelma ja Louise» läbimurde tegi, on tema täht kirkalt säranud ning selle paistel on end soojendanud mitu Hollywoodi naist. Heidame pilgu õnnelikele daamidele, kes on pääsenud Bradi teki alla...

 Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow oli Bradi esimene A-kategooria naine. Nad tutvusid 1994. aastal, mängides filmis Se7en abikaasasid. Brad oli juba superstaar, Gwyneth praktiliselt tundmatu. Nad olid koos kolm aastat ning tänu ühte värvi kuldsetele juustele ja täiuslikele põsesarnadele hakati neid nimetama Hollywoodi kuldseks paariks. Pärast kihlumist kurtis Brad: «Mul oli sõrmus valmis pandud ja ma hakkasin just seda tegema, kui nägin ajakirja, milles öeldi, et ma olen seda teinud. See rikkus kõik ära, pidin käepalumise paar päeva edasi lükkama. Lasin olukorral rahuneda ja tegin siis talle abieluettepaneku. Gwyneth on täiuslik naine, tahan temaga olla 24 tundi ööpäevas.» Nende suhe purunes 1997. aastal.

 Angelina Jolie

Ka Angelinaga tutvus Brad töötades — juba filmi «Härra ja proua Smith» võtete ajal sosistati kuluaarides, et nende vahel säriseb elekter. Brad aga tundus olevat õnnelikult abielus Jennifer Anistoniga ja kuulujutud unustati. Aasta hiljem pole paar oma suhet küll sõnagagi kommenteerinud, kuid neid nähakse üha rohkem koos. Brad kõnnib ringi, Angelina poeg Maddox süles ja lutipudel tema tütre Zahara jaoks taskus. Zahara lapsendas paar koos, kuigi Bradi nime lapse passist ei leia — lahutus Anistonist oli tol hetkel alles pooleli. «See on tõeliselt huvitav aeg minu elus — käes on elu segiraputamise aasta, õitsemise aasta, uue suuna leidmise aasta. See kõik on väga, väga huvitav,» kommenteerib Brad oma hetkeseisu.

 Jennifer Aniston

See oli nagu Hollywoodi muinasjutt — poiss kohtab tüdrukut, poiss palub oma agendil korraldada tüdruku agendi kaudu uus kohtumine, poisist ja tüdrukust saab maailma kuulsaim paar. Kui nad 2000. aastal abiellusid, lubas Jennifer Bradile elu lõpuni tema lemmik-banaanikokteili teha ning leida kompromiss toatemperatuuri küsimuses. Nad olid Hollywoodi kuldne paar ning tundusid olevat nii armunud: Brad kandis Jenniferi nimega kaelakeed ning kutsus teda Kuldseks, Jennifer anus, et Brad paneks voodisse tulles selga oma «Trooja» kostüümi.

Maailm oli šokeeritud, kui nad jaanuaris teatasid, et panevad abielule punkti. Kuigi nad väidavad, et jäävad parimateks sõpradeks, ei ole Jennifer Bradi armumisest Angelinasse veel üle saanud.

 Christina Applegate

Isegi Hollywoodi superstaaride armastus ei kulge alati kergelt. Ammu enne seda, kui Brad kuulsaks sai, käis ta põgusalt kohtamas endale juba nime teinud Christina Applegate’iga. Christina oli tänu «Tuvikestele» suur staar. Nende kohting leidis aset 1989. aasta MTV auhinnajagamisel, kus Christina mehe kellegi teise pärast maha jättis. «Me olime paar aastat tõeliselt head sõbrad, kuid otsustasime sõpruse piirist üle astuda ja läksime koos MTV auhinnajagamisele,» räägib Christina. «Ja ma jätsin ta seal maha! Ma hülgasin ta ja mul on selle pärast kohutavalt paha tunne. Ma lahkusin sellelt peolt kellegi teisega.»

Sinitta

80ndate keskel, kui Brad mängis seriaalis «Dallas», oli ta kõrvuni armunud diskostaar Sinittasse. «Ma ei teadnud, kes ta selline oli, sest ma ei vaadanud «Dallast», aga kui ma tema pilti nägin, siis ma ütlesin: «Olgu, ma kohtun temaga.»,» rääkis Sinitta kunagises intervjuus.

Nad suhtlesid vahelduva eduga paar aastat, kuid elustiili-erinevused ei lasknud suhtel kaugemale areneda. «Olin Bradi jaoks liiga metsik!» räägib Sinitta. «Olin noor ja oma karjääri tipul, ma ei tahtnud kodus istuda ja romantiliselt õhtust süüa. Ma ei tahtnud, et keegi minu eest hoolitseks. Ma ei vajanud ema.»

 Juliette Lewis

Brad ja Juliette tutvusid 1989. aastal, mängides telefilmis Too Young To Die? armukesi. Selle suhte ajal sai Bradist rahvusvaheline kuulsus. Nad mängisid koos filmis «Kalifornia».

Suhe purunes 1994. aastal. Veidi pärast seda, kui Brad kihlus Gwyneth Paltrow’ga, tunnistas Juliette, et tema tunded ekskallima vastu pole kustunud. «Ma pole temast üle saanud,» ütles ta, «ega saa vist kunagi. Olen leppinud tõsiasjaga, et jään Bradi alati armastama.»

Kuigi mõlemad olid edukad, kurdab Juliette: «Ma ei suutnud konkureerida tema välimusega. Ta näeb välja nagu jumal. Mulle tundus, et ma lihtsalt ei ole piisavalt ilus.»

 Thandie Newton

Veidi pärast lahkuminekut Juliette Lewisest pandi Brad paari teise kaasnäitleja Thandie Newtoniga. Mõlemad töötasid sel ajal filmis «Intervjuu vampiiriga». Kuigi nad oma suhet kunagi ei tunnistanud, pihtis Thandie ühes intervjuus: «Me saime hästi läbi ja sõbrustasime tükk aega pärast võtete lõppu. Võtete ajal käisime paar korda kinos. Brad on ilus mees, suurepärane. Aga me elame nii erinevat elu. Me helistame teineteisele siiamaani.»