Hoolimata lühikeseks jäänud abielust, on 41-aastane auhinnatud näitlejanna ja 53-aastane hurmur olnud koos tervelt 12 aastat ning selle ajaga on kokku aetud korralik varandus, vahendab DailyMail.

Jolie ja Pitti vara täielikuks väärtuseks hinnatakse 400 miljonit dollarit, mille hulka kuuluvad erinevad kinnisvarad üle maailma.

Paari põhiline elukoht asub Hollywoodi idaosas, mis on piiritletud Los Felizi naabruskonnaga. Brad Pitt soetas endale 1994. aastal 1,7 miljoni dollari eest maja, kus ta elas koos oma endise abikaasa Jennifer Anistoniga 2005. aastani, mil nende viis aastat kestnud abielu purunes. Sellest ajast saati on ta lasknud hoonet ulatuslikult renoveerida.

“Kaklusklubi” täht ostis ära ka peamaja naaberkrundid, et oma eluruume laiendada. Ta lasi laste jaoks ehitada liumägede ja liivakastiga varustatud pargi ja ATV-raja.

Nende Hollywoodi kodu pole aga võrreldav Prantsusmaal asuva Miravali mõisaga. Paar soetas selle 60 miljoni dollari eest aastal 2008. Samas kohas sõuti kuus aastat hiljem ka abieluranda. Uhkes häärberis on kokku 35 magamistuba. 1000 aakri suurusel krundil laiub järv ja viinamarjaistandus, kust pärineb ka paari isiklik veinisort.

Lisaks on seal nii sisene kui ka väline bassein, mullivann, purskkaevud ja akveduktid. Peamajas on nii meeste kui ka naiste jõusaal, piljardituba ja hiiglaslik banketisaal.

Santa Barbaras, Gaviota rahvuspargi lähistel asuvat rantšot kasutab kuulus perekond peamiselt puhkemajana. Pitt ostis selle 4 miljoni dollari eest aastal 2000.

Alates 2015. aastast on müügis Bradi New Orleansi maja. Staar küsis algselt selle eest 6,5 miljonit dollarit, kuid nüüdseks on hind 5,65 miljoni peale langetatud. Brangelina ostis renoveeritud 1830ndatel valminud maja 2006. aasta lõpus, kui mehel olid käsil filmi “The Curious Case of Benjamin Button” võtted. Seal on viis magamistuba ja viis vannituba, veneetsiakrohviga kaetud seinad, marmorist kaminad, karniisliistud, uhke keerdtrepp ja lift.

Krundil asub ka kahekorruseline külalistemaja, kus Bradi hea sõber Jonah Hill komöödiafilmi “21 Jump Street” võtete ajal elas.

Näitlejaid ei ühenda aga ainult majad ja lapsed — 2006. aastal loodi koos Jolie-Pitti sihtasutus, mille eesmärgiks on abistada humanitaarkriise üle maailma.

Kuidas Brangelina täpsemalt oma impeeriumi jagama asub, pole veel teada. Jolie oma abikaasalt igatahes toetusrahasid lahutuse käigus ei nõua.