Brigitte suhe Indrekuga algas mõned kuud tagasi, olles muutunud tantsupõrandal äärmisel lähedaseks. Brigitte hakkas tantsutrennides käima eelmise aasta lõpus, kus Indrek andis trenne oma endise elukaaslase Greta Korjuga.

Greta ja Indreku suhe kestis kaks aastat, jõudes lõppsadamasse eelmise aasta teises pooles. Lahkuminek oli kahepoolne, kui mõlemad tundsid, et nad ei ole enam koos õnnelikud. Sama aasta lõpus hakkas tantsutrennis käima Brigitte Susanne Hunt.

Indreku ja Greta suhe oli küll selleks hetkeks lõppenud, kuid trenne anti koos edasi. Greta ei usu, et Brigitte pildile tuleks oleks nende vahel konflikti või tüli tekitanud.

"Ma ei oska öelda, sest ma ei suhelnud Brigittega nii lähedaselt. Ta teadis, et me Indrekuga olime koos olnud. Ma ei tea, mis olid tema mõtted. Minu jaoks oli tema suhe Indrekuga ka üllatus," ütles Greta.

Samas lisas ta, et tantsuvälised inimesed pole alati valmis niivõrd avatult tantsima nagu bachata jaoks vaja. Seega ehk oli Indreku ja Brigitte vahel juba algusest peale midagi, mis võimaldas neil seda teha.

Kuigi kaks aastat elati justkui ühte elu, siis praegu Greta ja Indrek omavahel enam üldse ei suhtle. Ei sotsiaalmeedias ega kuskil mujal. Nad kasvasid lahku, nüüd on nende jaoks prioriteedid teised. Vahepeal küll mõeldi, et tantsuasja võiks koos teha, aga siis jõuti arusaamale, et sellel pole mõtet, see poleks kellegi suhtes aus.

Eesti avalikkus sai Indreku ja Brigitte suhtest teada koroonaviirusest tekkinud eriolukorra ajal, kui pidevate väikeste vihjetega sotsiaalmeedias päästis raadiohääl kassi kotist välja. Greta sai nende suhtest teada natuke pärast seda, kui nad olid suhtesse astunud.

"Mingil määral oli nende suhe minu jaoks üllatav, mingil määral mitte. Minu jaoks oli üllatav see, kui kiiresti see käis," avaldas Greta ja lisas, et neil on hea meel, kui neil hästi läheb ja teineteist õnnelikuks teevad.

Tema analüüsib Indreku ja Brigitte suhet läbi tantsijapilgu. "Kui sa juba tuled bachatat tantsima, mis on väga lähedane tants, ja sul ei ole varasemat tantsijakogemust, siis tantsijana kahe inimese tundeid kõrvalt näha on väga ilmselge. Inimene eelistab ikka tantsida sellega, kellega sümpaatia, ja mitte kellegi teisega," rääkis Greta.

Samas tunnistas ta, et sellega ei saa paikapidavaid järeldusi teha. Seltskonnatantsuga tegelema hakkavad inimesed teevad seda erinevatel põhjustel. Kes tahab tantsida, kes trenni teha, kes tahab leida uusi tuttavaid jne. Brigitte soov Indrekuga bachatat tantsida võis olla tingitud ka nendest.

"Tantsida on ikka kõige parem selle inimesega, kellega sul on kõige mugavam ja kel sama nägemus. Nende suhe algas mõnevõrra samamoodi nagu meil," sõnas Greta Korju.