"Tere tulemast minu ellu esikohale," teatas Brigitte oma Instagrami kontol. Uudisele eelnenud tundidel õrritas ta oma jälgijaid erinevate storydega ning lubas iga minut avalikustada oma uue töökoha nime.

Brigitte esimeseks tööpäevaks on 27. jaanuar ning tema eetripartneriks on Andi Raig, kellega ta hakkab juhtima Sky Plus DriveTime saadet igal tööpäeval kell 15-19. "Ma olen nii tänulik ja õnnelik, et ma saan iga päev positiivselt kõrgustes olla Eesti number 1 raadiojaamas," teatas Hunt.

Raadiojaama tuntuim saatejuht Alari Kivisaar võttis naise hommikuprogrammis vastu väga soojalt. "Tere tulemast põrgu!" ütles ta Hundile.

Detsembri keskel teatas Hunt Kroonika vahendusel, et lahkub oma endiselt töökohalt. „Intriigi siin pole ja lahkun teatava kurbusega – kõlistame klaase ja sööme kringlit, kallistame. Tundsin, et on aeg edasi liikuda,“ sõnab Hunt, kes pea kolm aastat Power Hit Radios töötanud on ja Kroonika Meelelahutusauhindadel kolme parima hulka naisraadiohääle kategoorias mahtunud ka neil aastail.

„Minu karjääri eredaim osa Poweris jääb aega, mil veel Urmas Kolsar programmijuht oli,“ tunnistab Brigitte, et ehk ongi aeg kõigeks uueks uue aasta eel. “Urmas võttis mind Power Hit Radiosse tööle peaaegu kolm aastat tagasi ja mäletan, millise elevusega ma sinna läksin.” Just Kolsar oli see, kes nägi toona noores ajakirjandustudengis raadiohääle potentsiaali ja kelle käe all ja juhendamisel sai Brigitte areneda: “Tänu talle õppisin oma mõtteid selgelt väljendama ja sõnu ka hääldama raadiole kohaselt.”