Täna hommikul teatas Hunt oma sotsiaalmeedias, et ei soovi oma endise kallima harjumustest enam midagi kuulda. "Palun säästke mind igasugusest infost, mis puudutab Roni käitumist minevikus, olevikus ja tulevikus. Ärge saatke mulle neid infokilde, pilte ja videoid."

Tuntud telenägu tunnistab, et lahutus on ta tõeliselt katki teinud, mistõttu vajab nüüd aega endale. "Ma olen nii katki ja mu maailm on miljoniks tükiks, nii et palun andke mulle aega ennast kokku korjata."

Staari eile tehtud postituse all on mitmed fännid tunnistanud, et sellist käitumist oli noormehest tegelikult juba ammu oodata. Kahju ikka aga kas see polnud mitte juba ammu teada tõsiasi , et ta on petnud ? Korduvalt käinud jutud läbi .. mõni lihtsalt ei taha kuulata," tõdes üks. "Väga kahju muidugi, tundusite õnnelikud. AGA, kas teie suhe mitte ei alanud, kui olite kellegi teisega koos? Ehk siis suhe sai alguse sellest, nii sina kui Ron petsite oma eelmisi suhteid. Ehk siis oli arvata, et see mingi aeg juhtub, sest siin on näha mustrit.....," juhtis teine tähelepanu minevikule.