“Tead, nublul on selline asi nagu commitment issues (pühendumuse probleemid — toim.),” sõnas Brigitte Kroonikale antud intervjuus. “Kui me temga rääkisime, siis ta ütles mulle samuti, et suhe ei ole tema jaoks ja tema ikka enne 30. eluaastat kunagi suhtes ei taha olla — siis mul oligi kohe lihtne, et “Okei, davai. Tsau!"

Brigitte ütleb, et tal pole veel sellist asja ette tulnud, et liblikad läheksid suhtes üle: “Kui mul need liblikad juba tekivad, siis need kipuvad ikkagi jääma ka. Ma olen praegu õnnelik ja liblikarohkes suhtes, nii et loodame, et siis tuleb ka midagi enamat.”

Ühel suvisel varahommikul jäid nublu ja Hunt peale üht pidu koos silma ühele pealtnägijale. Ei murdnud Hunt ega murdunud nublu — kõik toimunud vastastikusel kokkuleppel! “Nad silitasid üksteist armunult ning peaaegu suudlesid,” kirjeldas pealtnägija õnnefluidumis paari.

Oma kodanikunime ja identiteeti kiivalt varjav nublu jääb oma vanuselt Hundiga samale pulgale ja on päriselus väidetavalt väga nägus noormees. Kui hitträppar jääb tabamatuks, siis Brigitte Susanne Hunt naeris kavalalt teisel pool telefonitoru…“„Ütleme nii, et ma tsiteeriksin seda olukorda nublu laulusõnadega: “Sest ta ei tulnud siia rääkima täna. Ja kui tuligi, siis ainult kehakeeles — mina ka.“” Detailidesse Brigitte Susanne siiski ei lasknud.

Hetkel naudib Brigitte armuõnne hoopis reklaamivaldkonnas töötava Ron Nõmmega.