"Bye, Kalamaja! Nüüd hakkame kohe lapsi tegema," lõõpis kaunitar sotsiaalmeedias.

Mõned kuud tagasi andis Hunt Kroonikale intervjuu, kus avaldas ka selle, kuidas ta Roniga tuttavaks sai.

"Olin koos veel oma eelmise peikaga, kui tutvusime. See oli kaks aastat tagasi oktoobris. Läksin oma peretuttava sõbranna juurde ja nägin seda poissi. Armusin temasse kohe, kui ta suu lahti tegi. Ma väga armastasin ka oma eelmist peikat, meil oli koos väga tore, aga kuidagi see armumine tuli. Mis ma teha sain? See käis niimoodi – pauh! (Teeb sõrmenipsu.)

Ma ei taha oma eelmisele peikale haiget teha, aga ta ütles mulle, et lõpuks ta nägi seda, et ma ei jaksa enam sellest poisist eemale hoida. Jah, ma ei suutnud ennast temast eemale hoida, kuid ma ei petnud ka oma peigmeest. Mu endine peika on suurepärane inimene, keda ma armastan kui inimest siiamaani, hoolin temast ja soovin talle vaid parimat. See oli temast väga ilus, kui ta ütles mulle: ma näen, et sa tahad minna, ja sa ei pea ennast tagasi hoidma ainult sellepärast, et sa andsid mulle lubaduse minuga koos olla. Ta lasi mul minna...

Ma olen käinud hiljem isegi niimoodi väljas, et need kaks kutti on ühes lauas. See oli tsirkus, aga see oli ilus tsirkus. Nad isegi jälgivad teineteist Instagramis. (Naerab.) Meeletu segadus – ma ei tea, mis teiselt planeedilt minu peikad ja suhted kõik on."