Rokkmuusikas üks mõjukamaid ja austatumaid kitarriste tunnistas, et tal on tinnituse ja kõrvus kumiseva vilina tõttu keeruline vilunult instrumenti mängida ja laulda, kirjutab Daily Mail.

"Jätkan siiski töötamist. Annan juulis Hyde Park'is kontserdi. Minu ainus mure on see, et ma hakkan kurdiks jääma. Mul on tinnitus ja mu käed vaevu töötavad," lausus muusik Steve Wrightile antud intervjuus.

"Loodan, et inimesed ikka tulevad mind kuulama, kuid mitte selle pärast, et ma olen kurioosum, vaid ikka minu enda pärast. Tean, et see on selle paratamatu osa, sest mu endagi jaoks on imeline, et ma veel siin olen," sõnas Clapton.

Hittloo "Layla" autor vigastas möödunud aastal oma närvisüsteemi ja on valu käes vaevlenud sellest asjast saati. Valu tõttu on tal ka raske kontserte anda, kuid Clapton on õppinud sellega elama: "Kogesin eelmise aasta jooksul palju valu. See algas alaseljas ja hiljem sai sellest perifeerne neuropaatia. On raske niimoodi kitarri mängida, kuidas pidin leppima faktiga, et paremaks see enam ei lähe."