"Tänastes tingimustes on ta olnud väga tagasihoidlik ja tõmmanud maha kõik need traditsioonilised ametlikud tseremooniad. Ehk siis aupauke Hyde Parkist ja London Towerist ei tule, mida tema sünnipäeval muidu kell 12 on kuulda. Samuti ei heisata lippe Londoni valitsushoonetele," rääkis Kai-Ines Nelson.

Samamoodi on teada antud, et kuninganna ei soovi läbi viia juunis toimuma pidanud paraadi, mis on osa tema sünnipäeva tähistamisest ning mis toob Londonisse kohale tuhandeid ja tuhandeid turiste.

"See on suurepärane vaatepilt," kinnitas Nelson eelmiste aastate põhjal.

Vaatamata kõigele kurvale, mis maailmas on, jääb kuninganna positiivseks ning on üles kutsunud kõiki viiruse vastu võitlema.

"Samas, ma arvan, olles seal Windsori lossis kahekesi koos oma 98-aastase abikaasaga, ja võttes vastu oma perekonnalt videotervitusi, ja mitte tehes kõiki neid tavapäraseid ülesandeid, mis tema päevas on … olles kõige kauem valitsenud monarh Briti troonil, 68 aastat sellel aastal, ja kahe aasta pärast on tal plaatina trooni juubel ehk 70 aastat troonil, pluss 73 aastat abielu, ja tal on tõesti lüüa vaid ühte kuningat maailmas, kes on temast kauem olnud, ja see on "Päikesekuningas" Louis XIV, kes oli troonil 72 aastat," rääkis Nelson kuninganna hämmastava valitsemisaja kohta.

Kõige selle juures tuleb loota kuninganna jätkuvale heale tervisele. Eriti tuleb silmas pidada, et tema enda poeg Charles ju koroonaviiruse on läbi põdenud. Kai-Ines Nelson sõnas, et prints on haiguse praeguseks seljatanud.

"See on võit selles suures olukorras," ütles Nelson.

Kai-Ines Nelson ei oska täpselt kommenteerida, mida kuninganna Elizabeth II Harry ja Meghani tegemistest arvavad, aga ta usub, et vanaema sooviks on lastelaste jätkuv õnn.

"Sest nagu me näeme, siis on ka nende perekonda tabanud lahkuminekut ja väga õnnelikud kooselud," ütles ta.

Harry ja Meghan on Los Angeleses seotud vähekindlustatud peredega, kes püüavad koroonakriisis hakkama saada. Samuti on Meghan seotud projektiga, mis aitaks Londonis abivahendeid viia nendeni, kes on epideemiast puudutatud.

"Paar päeva tagasi sai meediast näha pilte, kuidas Harry ja Meghan oma uues kodukohas ringi liikusid. Nende kehakeelest oli näha, et nad on õnnelikud. Usun, et see on ka kuningannale väga heaks kingituseks, kui tema lapsed ja lapselapsed ja nende lähedased tunnevad ennast hästi ja teevad seda, mida nende süda õigeks peab," ütles Kai-Ines Nelson.