Nimelt rentis Briti miljardärist kaubandusärimees Phillip Green oma 50. sünnipäeva puhul nädalavahetuseks luksusliku Kreeka kuurordi ning muudab selle iga paparatso tõotatud maaks.

Paphoses, armastusjumalanna Aphrodite sünnipaiga lähistel, asub pidu pidama üle 200 külalise, nende seas muusikud Rod Stewart ja Tom Jones, USA dzhässkitarrist George Benson ja Monaco prints Albert.

Anassa hotellikompleksis, kus 10.000-kroonine tuba on soodsalt saadud, võtavad pidustustest osa ka soulidiiva Diana Ross, autospordilegend Stirling Moss ning souligrupp Earth, Wind and Fire.

Kutsutute seas on ka Hollywoodi inimesed Kevin Costner ja Bruce Willis, samuti muusikud Eric Clapton, Elton John ja Michael Jackson.

Briti kauplusteketi Bhs omanik Green on tenniseväljakutele lasknud paigutada hiiglasliku valge telgi ning lilli on peoks lennukiga toodud nii Euroopast kui Ühendriikidest.

Kohaliku meedia andmeil kulub prassingule kuni seitse miljonit Küprose naela (180 miljonit Eesti krooni). Ainuüksi Rod Stewartile makstakse 40-minutilise etteaste eest ligi 2 miljonit krooni.

Küprose eksvälisministri perele kuuluva kuurordi esindajad on üritust kommenteerides napisõnalised.

Soojendust laupäevaõhtuseks Kreeka-stiilis peoks alustati kokteiliõhtuga juba reedel. Saabujaid tervitasid ühe allika sõnul nappides püksikutes ja mustades rinnahoidjates kaunitarid.