32-aastane Grace Meachim ning tema abikaasa, 34-aastane James Meachim, olid otsustanud, et soovivad kolme last ja mitte ühtegi rohkem. Mees oli seetõttu ka vasektoomia järjekorras. Temani pidi järjekord jõudma detsembris, kirjutab Briti tabloid Mirror.

Kui Grace ärkas ühel kenal hommikul ning soovis võtta paratsetamooli ning tassikest teed, tundis ta äkitselt tungivat vajadust tualetti minna. Müügiagendist naistel, kel oli regulaarne menstruatsioon kuni sünnituseni, purskusid sealsamas looteveed. Naine oli mõistagi väga hirmunud.

James ja nende vanim poeg Tyler (13) kutsusid kiirabi, kuid Sianna sündis kodus. Nad viidi küll hiljem haiglasse kontrolli, kuid ema ja lapsega on kõik korras.

"WC-sse jõudes hakkasid loetud sekundite jooksul looteveed voolama. Olin väga ehmunud, see kõik oli nii sürreaalne! Mul polnud samas mitte mingit valu," kirjeldas Grace. "Kui tualettruumi läksin, eitundnud ma, et midagi oleks olnud teisiti. Olen varem kolm korda olnud lapseootel, tean, milline tunne see on. Nüüd oli lihtsalt üks tugev purse ja "mass" sael allpool""

Lapse isa hüüdis Grace'i sõnul kiirabi operaatorile, et "see vist on laps, aga mu naine pole rase!" Poeg Tylor aga hüüdis: "kiiresti, püüa kinni!"

Sekunditega pani James käed WC potil naise alla ja püüdis beebi kinni. "See juhtus nii kiiresti. Väga kummaline oli, nagu filmis," sõnas naine.

Rohkem lapsi paar siiski ei soovi ning mees jääb vasektoomia ootelisti edasi.

Vaata pilte beebist, emast ja isast siit.