Kuniglikku pulma tavalises ülikonnas?

Briti peaminister oli varasemas intervjuus märkinud, et ta kavatseb minna Prints Williami pulma tavalises ülikonnas, mille peale britid aga vihastasid. Siinsete kodanike meelest peaks korralik riigijuht nii tähtsale üritusele minema ikkagi traditsioonilises frakis (morning suit - toim.).

David Cameron on teadaolevalt frakki kandnud ainult oma enese pulmas ja Oxfordi Ülikooli päevil. Eelmisel nädalal teatasid talle lähedalseisvad isikud, et peaminister plaanib minna kuninglikku pulma tavalises lounge ülikonnas.

Rahvale näkku sülitamine

Britid aga leiavad, et riigi peaministrina peaks ta näitama maailmale klassi ja pulma ilmuma frakis milletaolises ta ise altari ette astus.

Cameroni riietus on viimastel päevadel võitnud üleriigilise tähelepanu. Paljud kohalikud ajakirjanikud arvavad, et tema soov ilmuda pulma tavalises ülikonnas on lausa rahvale näkku sülitamine.

Kuninglike pulmade korraldamine on brittide jaoks südameasi ning nad soovivad, et iga pulma detail oleks perfektne ning suudaks maailmale näidata, et nad on kõiges parimad.

VAATA KA: