Eile levisid Briti meedias pildid, kuidas 26-aastane Megan ja 30-aastane Harry Fenner rõõmsalt kohalikus pargis pikniku peavad ja musitavad. Selle järel avaldati kiiresti, et Harry on abielus. See info jõudis ka Meganini, kes neli kuud kestnud suhte lõpetas.

Harry abiellus oma kaasa Charlotte'iga vähem kui aasta tagasi ja peab nüüd kodust elu klaarima hakkama, kui tema petmine niivõrd suure tähelepanu alla langes.

Siseallikas sõnas: "Meganile Harry väga meeldis ja nad veetsid viimasel ajal palju aega koos, et teineteist paremini tundma õppida. Megan küsis mehelt, kas ta on vallaline ja Harry ütles jah. Tal polnud õrna aimugi, et mees niivõrd värskelt abiellus."

"Megan ei püüaks kunagi teiselt naiselt meest üle lüüa, nii et see olukord on raske nii tema kui Harry abikaasa Charlotte'i jaoks. Harry olevat Meganile isegi öelnud, et ta oli kunagi kihlatud, aga sellest ei tulnud midagi välja. Harry valetas nii et suus suitses ja Megan on pettunud."

The Sun võttis ühendust ka Charlotte'iga, kes oli mehe petmisest teada saades pahane, aga jääb talle truuks, sest Harry sõnul oli tegu ühekordse veaga.