26-aastane kaunitar võitis kuulsust telekanali ITV saates "Love Island", kus saate ajal nautis ta Wes Nelsoni ja Eyal Bookeri seltskonda. Need ajad on aga möödas ning Megan tahab oma ellu vaid naist.

The Sun kirjutas eelmisel nädalal, kuidas Megan on taaskord ülessoojendamas tundeid endise jalgpalluri Chelcee Grimes vastu, veetes endise kallimaga viimasel ajal väga palju aega koos.

"Olles naisega suhtes olnud võin ma kindlalt väita, et ma pole varem nii armunud olnud. Ma kujutan enda elu naisega ette küll," tunnistas Megan.

"Pärast suhte naisega (Chelcee) tundsin ma, et ei taha enam iial mehega suhtes olla. Mõtlesin, et tahan vaid naist. See on hoopis teine dünaamika, tundsin end rohkem päris minana ja rohkem rahulolevana kui ma olen iial mehega olnud. Ma tõepoolest näen end naisega abiellumas," lisas ta.

Rääkides praegu muusikaga tegelevast Chelcee'st, kellest ta läks eelmisel aastal lahku, kuid keda suudlemas neist pilt tehti, ütles Megan: "Me oleme viimasel ajal palju aega koos veetnud, lihtsalt nautides teineteise seltskonda ilma seda kuidagi defineerimata."

"Aga mul on olnud väga kiire ja mul pole aega suhtele keskenduda olnud," lisas ta.

Megan tunnistas ka, kuidas üks tema endine meeskallims süüdistas teda tema seksiks kasutamises ja kuidas ta leidis endast julgust "Love Islandis" kaasa teha, kuna töötas kunagi stripparina.

Karantiini ajal liitus Megan OnlyFans platvormiga, teenides seal lühikese ajaga 100 000 naela.