Britid on marus, sest just tänavu augustis saab 20 aastat printsess Diana saatuslikust autoõnnetusest Pariisis, kus ta haiglas suri. Paljud peavad sellist ajastust täiesti sobimatuks, sest luubi all on ka teema, kas prints Charles on üldse punapäise Harry isa?

Tõepoolest, kurjad keeled on rääkinud, justkui oleks prints Harry sündinud printsess Diana ja tema armukese James Hewitti suhtest. Paraku algas nene romanss alles siis, kui prints Harry oli juba sündinud. Need, keda ajaline nihe pole jätkuvate spekulatsioonide levitamist seganud, on viidanud sellele, et James Hewitt on punapea ja unustanud sama kiiresti fakti, et printsess Diana suguvõsas oma samuti palju punapäid, eesotsas tema vennaga. James Hewitt andis mõned aastad tagasi teleintervjuu, kus mehelt küsiti, kas ta on prints Harry isa ja Hewitt mainis, et see ei vasta tõele. Ta lisas, et tal on kahju, et prints Harry peab selliseid kuulujutte taluma. Briti meedia leiab, et telesari ei austa sugugi prints Harry tundeid, sest sel aastal on tema ema surm iseäranis fookuses.

Paljudele on talumatu, et telesarjas on brittide poolt palavalt armastatud kuninganna Elizabeth II juba kirstu pistetud ja sama ebameeldivad on kuuldused, et sarjas astub üles printsess Diana vaim... Kõlab nagu Balkani seep.