Ajakiri Hello! kirjutab, et prints Harryga viis aastat käinud Chelsy Davy oleks olnud ideaalne printsess. Haritud, intelligentne kaunitar, kellest on võimatu teha halba fotot. See olnuks ideaalne partii, mis paraku aasta alguses lõppes.

Soov minna printsist lahku, tuli Chelsy Davylt, kes pole vaimustuses ei väljavaatest saada kuningliku perekonna liikmeks ega ka mitte sõjaväelist karjääri tegeva mehe abikaasaks. Chelsy õpib juurat ja asus pärast Harryst lahkuminekut kõigi üllatuseks noormehe elukoha vahetus läheduses Londonis tööle.

Otsus printsi läheduses juristina praktiseerida, on süstinud brittide südamesse lootuse, et ehk lepib noorpaar ära. Teatasid ju vahepeal ka prints William ja tema sõbranna Kate Middelton, et nende teed on lahku läinud, kuid tänaseks on nad taas paar.

 

Paraku on viimasel ajal nähtud Chelsyt aina sagedamini koos Lõuna-Aafrika kriketimängija Graeme Smithiga, kes on kõigest 28aastase eluea kohta juba elav legend.

The Sun vahendab, et noored pidutsesid hiljuti ööklubis ja nad puutusid kokku ka ajal, mil Chelsy käis veel prints Harryga. Multimiljonäridest vanemate tütar Chelsy, kes kasvanud külluses, on aga mõista andnud, et soovib teha pigem karjääri kui pärast abiellumist kanda igavesti kuningklike kohustuste krooni ...