Britney Spearsi eksmees Kevin Federline saab varsti viiendat korda isaks. Seda uudist ei võtnud K-Fed just rõõmuga vastu. Väga liigutatud poleks sellest ka Britney.

Uups, ta tegi seda jälle! Kevin Federline’i tüdruksõber, professionaalne võrkpallimängija Victoria Prince on lapseootel.

Britney sõbrad on mures ja kardavad, et see uudis lööks lauljatari täiesti rööpast välja. “Britney ei tahtnud, et Kevin saaks kellegi teisega veel lapsi,” räägib allikas.

Federline’il on juba 4 last: tütar Kori (7) ja poeg Kaleb (5) kunagise tüdruksõbra Shar Jacksoniga ning pojad Sean (4) ja Jayden (3) Britney Spearsiga.

Victoria Prince on elanud Keviniga koos juba eelmisest kevadest saati. Juba oktoobri keskel sahistasid kõmulehed, et Victoria võib rase olla. Naine tegi rasedustesti.

“Test oli positiivne. Ta ütles Kevinile, et ta on rase, kuid mees ei paistnud selle üle rõõmustavat,” pajatab allikas.

“Kevin ei olnud plaaninud Victoriaga lapsi saada ja nüüd ta on naise peale pahane. Kevin ütleb, et ta küll armastab teda, kuid ei taha uuesti abielluda.”

“Kuigi Britney üritab tasapisi edasi liikuda, on tal ikka veel Kevini vastu tunded. Viimane asi mida ta tahaks, on see, et Kevin saaks kellegi teisega lapse,” teab allikas rääkida.