Väidetavalt on Spears otsustanud loobuda palju kritiseeritud investeeringust. Britney ütles ajalehele kirjutatud pöördumises, et tal ei ole enam mingit seost nimetatud restoraniga.

Esialgu ei ole teada, kuidas Spearsi eemaletõmbumine mõjutab Nyla tulevikku. Restoran on olnud kahtlases seisus alates selle avamisest, mil vihma valas kui oavarrest, kastes pidustustele saabunud kuulsused üdini märjaks. Seejärel tegid restorani maha kriitikud, kes märkisid, et Spears jättis hea köögi koju maha (pool restorani nimest viitab lauljanna koduosariigile Louisianale). Seepeale manas Spears ette paipiiga-näo ja lubas hakata restorani püsikundeks.

Britney on viimane Nylast lahkunud kuulsus. Restorani esimene peakokk ja osanik Bobby Ochs, kes aitas panna aluse ka Marla Maplesi (Peaches) ja Patrick Swayze’i (Mulholland Drive) kulinaarsele karjäärile, on samuti projektist loobunud. Ka ähvardab söögikohta pankrot, kuna restoran ei ole tasunud tarnijatele arveid. Kõige krooniks tekitas kriitikutes hämmingut Nyla menüü ümbertegemine Itaalia köögi kasuks.