US Weekly käsutuses on salajane dokument, mis tõestab, et tseremoonia oligi nali. Väidetavalt on paar tunnistanud, et ei ole seaduslikus abielus, kuna nad ei ole veel abielulubagi hankinud, kirjutab The Sun.

22-aastane Spears ning 26-aastane Federline tunnistasid kolmapäeval, et nad ei ole ametlikult abielus. California seaduste järgi ei ole nad abikaasad, kui neile ei ole abielutunnistust väljastatud.

Võimalik, et paar valmistas libaabieluga ette tegelikku hiljem toimuvat salajast tseremooniat — või et see oli lihtsalt avalikkuse tähelepanu tõmbamiseks mõeldud trikk.

Spearsi abid nimetasid neid teateid jamaks. Ühe allika sõnul tingis viivituse abieluvara lahutuslepingu sõlmimine lauljanna hiigelvaranduse kaitseks. Federline ei ole väidetavalt rahul sellega, mis talle jääb, kui nende abielu peaks lõppema, kirjutab US Weekly. Teatud punktis paisus tüli varalahutuslepingu üle nii suureks, et nad ei rääkinud teineteisega.

Spears ütles, et paberitükk ei suuda hõlmata nende tundes. Ta lisas, et nad teavad, et ei ole abielutunnistuse saamiseni ametlikult abielus, aga hingeliselt nad seda on.

Federline ütles, et nad võtavad tõendi välja järgmisel nädalal. Spearsil ja Federline’il on teisipäevani aega viia tõend perekonnaregistrisse, misjärel neile väljastatakse ametlik pitsatiga varustatud abielutunnistus.