Spears jagas sotsiaalmeedias videot, kus tantsib endise kallima Justin Timberlake'i loo Filthy taustal, vahendab Fox News.

"See on minu versioon Snapchatist või TikTokist, või mis iganes see lahe asi on, mida te praegu kasutate. Nagu te näete, siis ma tegelikult isegi ei tantsi, mul on lihtsalt väga igav," selgitas lauljanna, miks ta video üldse valmis tegi.

Ka sellest sai ta suurepäraselt aru, mis laulu ta taustaks kasutas. "Ma tean, et meil oli 20 aastat tagasi üks maailma suurimaid lahutusi, kuid kuulge, see mees on geenius. Suurepärane laul JT," tunnistas lauljanna video pealkirjas.

Spearsi ja Timerlake'i suhe sai alguse 2001. aastal. Kolm aastat kestnud palav armastus sai aga ootamatult lõpu, kui selgus, et Spears oma kallimat pettis. Timberlake kuulis juhtunust just samalt mehelt, kellega Spears truudust murdis.

Aasta hiljem andis Timberlake välja singli "Cry Me A River", mis väidetavalt valmis kahe tunniga peale lahutust. Laulu sõnadest võib suurepäraselt kuulda kirjeldust toimunust ja ka videos kasutatud naisterahvas on vahetamiseni sarnane Spearsiga.