Niipea, kui isa korraks kõrvale vaatab, hakkab Britney Spears (27) tempe tegema.

Jamie Spears pidi Britney turneelt korraks ära Los Angelesesse sõitma. Selle lühikese aja jooksul tekkis Britney'l suhe 21aastase tantsija Gio'ga. «Nad käisid paar korda kohtamas,» räägib üks asjassepühendatu. «Britney ostis talle paar asja. Paari kingi, mõned riided. Mis sest, et ta ise saab isalt ainult taskuraha.»
Nüüd on Jamie turneel tagasi ja hoiab tütrel valvsalt silma peal. Suhe Gio'ga on jahtunud. «Britney'l tekkisid hetkeks kuumad tunded, aga praegu on see suhe praktiliselt läbi,» räägib teadja.
Isand Spears ei hoia kontrolli all üksnes Britney armuelu. Ta üritab kinni panna ka üht suuremat Britney fänniportaali BreatheHeavy. Jamie süüdistab portaali omanikku fotode ja videote varastamises.
Portaali omaniku arvates püüab Jamie kätte maksta selle eest, et ta on avalikult nõudnud Britney vabastamist isa raudsest haardest.
Britney ise on teinud kõik, et isa vangistusest pääseda. Mõni nädal tagasi oli internetis liikvel automaatvastuvõtjale jäetud lindistus, millel Britney palub oma advokaatidel teha kõik, mis võimalik, et talle vabadus tagasi anda. «Mu isa on mind korduvalt ähvardanud,» kurdab Britney. «Te teate küll, et ta võib mu lapsed ära võtta.»
Aeg näitab, mis isa-tütre rammukatsumisest saab. Kuid Jamie peaks teadma, et kui ta tütre armuellu sekkub, ei ole midagi head loota...