Peale enda kolme aasta tagust mentaalset kokku varisemist, mil naine ajas oma pea kiilaks ja kaotas oma lastehooldusõiguse, on naisel raske tagasi reele saada, vahendab Daily Mail.
Kuigi Britneyl on kiired ajad, ei taha naine väidetavalt meedia keskpunktis olla, vaid tahaks hoopis leida oma koha elus. „Ma otsin enda kohta elus,“ on Britney öelnud.
Kahjuks on Spears kohtu poolt otsustusvõimetuks tunnistatud ja naise eest teevad olulised otsused ära tema vanemad. Tavaliselt loetakse otsustusvõimetuks puudega või vanad inimesed, kuid seekord otsustas kohus, et ka Britney ei ole võimeline enda otsuseid tegema.
Spearsi ema kasutab olukorda jumalt ära: Spearsi kohtuistungitele ei pea naine ise minema, sest ta ema väidab, et tütar on kohtu ees esinemiseks vaimselt liiga ebastabiilne. Ometi ei ole Britney piisavalt ebastabiilne, et lõpetada töörabamine ja puhata.
Paljud tuuri kaenud inimesed kirjeldavad naise jäika kunstlikku naeratust ja tühja pilku. Asi võib olla ka selles, et kuigi Britney sooviks enda poiss-sõbraga abielluda, ei tohi ta seda teha. Ka see on tema vanemate otsustada.