Hiljutises intervjuus avalikustas lauljanna Britney Spearsi isa viimaks, mida ta tütre vastutusõigusega kaasnenud probleemidest arvab, vahendab E! News.

Seoses lauljanna püüdlustega oma isa vastusest välja pääseda, on fännid algatanud kampaaniat, milles staari isa pidevalt tütre kiusamises süüdistatakse. Jamie Spears peab sellist käitumist aga naeruväärseks ja läbimõtlematuks.

"Kõik need vandenõuteoreetikud ei tea midagi. Maailmal pole aimugi," tõdes Jamie väljaandele The post. "California kohtus peab otsustama, mis mu tütrele parim on. See pole kellegi teise asi."

Seoses fännide karmi kampaaniaga on hakanud levima kuulujutt, mille kohaselt on Jamie Spears juba aastaid lauljanna raha enda tarbeks kasutanud. "Ma pidin iga aasta kohtule iga kulutatud mündi ja sendi ette kandma. Kuidas kurat oleks ma midagi varastada saanud," pahandab mees.

Spearsi sõnul on tütre fännid kohati liiga julgeks läinud. "Inimesi jälitatakse ja neile saadetakse surmaähvardusi. See on kohutav. Selliseid fänne pole meile vaja. Ma armastan oma tütart," pani ta teistele südamele. "Ma armastan kõiki oma lapsi, kuid see on täiesti meie asi. Puhtalt privaatne," rõhutas ta emotsionaalselt.