Alles see oli, kui Eesti Draamateatri näitleja Britta Soll (29) poseeris supervormis märtsikuise ajakirja Tervis Pluss kaanel – ükski märk ei viidanud sellele, et kaunitari sära taga on ka uus lapseootus! Aga nii see on, Britta ja tema ärimehest abikaasa Allan Soll (48) saavad sügisel juba teise lapse!

Britta beebikõht paistab silma ka parasjagu mängitavas Draamateatri ja Linnateatri koostöös sündinud lavastustes «Varesele valu...» ja «Harakale haigus...». See on etendus, kus Britta esimest korda pärast esimese lapse sündi taas lavale astub. Tütar Sofiet (2) oodates mängis Britta Paul-Eerik Rummo «Tuhkatriinumängus». Toona võttis see teadmine näitlejatarilt maha liigsed tööpinged, muretsemise ja ülemõtlemise ning andis helgust ja vabadust töösse – jääb üle loota, et nii on ka sel korral!
Mis teeb ta õnnelikuks, sellele vastas Britta Tervis Plussis järgmiselt: «Ma hakkan mõtlema, et... ma olen õnnelik. Järelikult kõik need asjad, mis mu elus on – perekond, abikaasa, tütreke, vanemad, vend ja tema kaasa, töö, sõbrad, kolleegid.»
Eelmise aasta augustis Vihterpalu mõisas abiellunud Britta ja tema ärimehest abikaasa Allan Soll on suhtes aastast 2009.
Allan Soll oli varem abielus Oliver Kruuda õe Kristeliga, kes hukkus traagiliselt kopteriõnnetuses... Allanil on sellest abielust kaksikutest tütred.