Laulja BRYAN ADAMSil oli printsess Dianaga armusuhe, väidab Adamsi endine elukaaslane näitlejatar Cecile Thomsen.

Taani näitlejatar Cecile Thomsen (28), kes elas Bryan Adamsiga (44) koos 12 aastat, väidab, et 1996. aastal pettis mees teda printsess Dianaga. Adams tutvus printsessiga tema ülemteenri Paul Burrelli kaudu. Burrell on Adamsi hea sõber tänaseni. Dianast ja Adamsist on tehtud ka üks foto, millel printsess lauljaga Vancouveris kohtudes häbelikult naeratab.

«Ma teadsin, et Bryanil on Dianaga armuafäär,» rääkis Thomsen Taani ajakirjanduses. «Bryan tundis hästi Paul Burrelli. Tema tutvustaski Bryanile Dianat. Mind sellele koosviibimisele ei kutsutud.»

Loosse lisab jumet tõik, et Bryan kirjutas Dianale koguni ühe laulu, mis kannab äraandvat pealkirja Diana.

Tormiline suhe

«Meie suhe oli tormiline, ja afäär Dianaga ei teinud seda kergemaks. See juhtus 1996. aastal, kui Diana oli prints Charlesist juba lahku läinud,» räägib Thomsen, kes mängis Bondi-filmis Tomorrow Never Dies. Thomsen tutvus Adamsiga 16aastaselt, kui laulja ta publiku hulgast lavale tõmbas. Kuigi ta oli mehe armuloost Dianaga teadlik, otsustas ta teha näo, nagu ei teaks midagi.

Thomsen käis koos Adamsiga isegi printsessi matustel. «Istusin Bryani kõrval, mind valdasid segased tunded,» meenutab Thomsen. Sellegipoolest läks ta mehest lahku alles möödunud aastal. «Mul võttis kolm aastat, et temast lahku minna. Sestsaadik ei ole me sõnagi vahetanud,» räägib blond kaunitar.

Diana üheksa armukest

Kanadast pärit Adamsil on kodu ka New Yorgis, kuid ta elab põhiliselt Londonis Chelseas, kus tal on endisest laohoonest ümber ehitatud maja. Adams on viimastel aastatel kogunud kuulsust fotograafina ning andnud välja mitu fotoraamatut. Tema suhted Inglise kuningaperega on endiselt sõbralikud: kaks aastat tagasi pildistas ta kuninganna Elizabethi ning on seotud prints Charlesi heategevusfondiga Prince’s Trust.

Adams eitab oma ekskallima väiteid kategooriliselt: «Preili Thomsen ega ka keegi teine ei tea minu sõprusest Dianaga midagi. Kõik, mis te ajalehtedest lugenud olete, on puhas oletus ja väljamõeldis.»

Diana ülemteener Paul Burrell väidab oma raamatus Royal Duty, et Dianal oli pärast lahutust prints Charlesist üheksa kavaleri: Hollywoodi näitleja, spordistaar, muusik, poliitik, advokaat, ettevõtja ja miljardärist ärimees.