Kokaraamatute kirjutamine on Hollywoodis moes – peagi ilmub Gwyneth Paltrow kokaraamatu «My Father’s Daughter» kõrvale ka Cameron Diazi (39) toitumisõpik.

Cameron ammutas inspiratsiooni just Gwynethi raamatust ja tema elustiiliportaalist Goop.

«Cameron ja Gwyneth on väga lähedaseks saanud. Cameron tunneb suurt huvi selle vastu, mida Gwyneth oma Goopis ette võtab. Teda inspireerib see viis, kuidas Gwyneth oma kuulsust ja mõjuvõimu inimeste aitamisel kasutab. Nüüd tahab ta sama teha,» räägib üks asjassepühendatu.

Cameroni «äratuskellaks» sai tema isa surm 58aastasena kopsupõletiku tagajärjel. Tema raamatust leiab lisaks ka Jennifer Lopezi, Brew Barrymore’i ja Gwyneth Paltrow toitumisnõu. Kuid Cameron rõhutab, et tegemist ei ole dieediraamatuga. «Cameroni elus muutus peale isa surma kõik. Ta hakkas üha rohkem oma tervisele mõtlema. Raamat räägib tema teekonnast selleni, mis on tähtis, kuid ta tahab, et see pakuks huvi kõigile ega räägiks ainult tema enda toiduvalikutest.»

Lisaks raamatu väljaandmisele kavatseb Cameron minna turneele USA koolidesse, et selgitada välja, mida noored süüa armastavad ja rääkida neile, kuidas tervislikke toiduvalikuid teha.