Prantsuse presidendipaar teeb kaamerate ees head nägu, kuid kulisside taga laastavad nende abielu kõrvalehüpped ja reetmised. Kui kaua see paar veel vastu peab?

Prantsuse uudisteportaal planet.fr räägib juba mõnda aega Carla Bruni (42) ja Nicolas Sarkozy (55) abielukriisist. Hiljaaegu teatasid nad, et Carla naudib saladuskatte all Prantsuse laulja Benjamin Biolay tähelepanuavaldusi. Kuulujutu kohaselt elas Carla mõnda aega lausa Biolay Pariisi korteris. Sarkozy veetis bulvarilehtede andmeil samal ajal intiimselt aega Prantsuse keskkonnaministri Chantal Jouannoga.
Nüüd on kõmumeediasse jõudnud kuuldused, et Carla pakub silmarõõmu ka oma abikaasa Nicolas Sarkozy põhirivaalile, endisele peaministrile Dominique de Villepinile, kes nimetab Carla seaduslikku kaasat halvustavalt «kääbuseks».
Sarkozy ja de Villepini riid puhkes 2004. aastal, kui mõlemad töötasid ekspresident Jacques Chiraci valitsuses. Kui ajakirjanduse käsutusse sattusid dokumendid, millest selgus, et Sarkozy on Taiwanile Prantsuse fregatte vahendades kenakese summa taskusse pistnud, süüdistas ta de Villepini katses õõnestada tema presidendiks saamise püüdlusi. Kohus mõistis de Villepini õigeks. Pärast kohtuotsust sõimas de Villepin Sarkozy'd avalikult «kääbuseks», Sarkozy aga lubas oma pikka kasvu vastase «lihuniku konksu otsa üles puua».
#end#
Verivaenlased
Mõni aeg tagasi lõi de Villepin oma partei, et 2012. aasta valimistel Sarkozy presidenditoolilt pühkida. Carla ütles samal ajal, et ta ei soovi, et Sarkozy jätkaks presidendina ka teisel ametiajal. Samuti ütles ta, et nad Sarkozy'ga on «väga õnnelikud» ja et ta loodab, et nende abielu «kestab igavesti». Planet.fr aga kuulutab pealkirja all «Kas Carla Bruni on de Villepini armunud?», et Carla käib oma abikaasa verivaenlasega regulaarselt salakohtingutel. «Presidendiproua on õhtusöögil Elysee palees sõpradele usaldanud, et ta on Dominique de Villepinist sisse võetud,» vahendab uudisteportaal.
Dominique de Villepini 25 aastat kestnud abielu Anne-Laure le Guay'ga on paari sõprade sõnul kriisis. Väidetavalt on de Villepin ajakirjanikele eraviisiliselt öelnud, et Carla ei ole Sarkozy'ga õnnelik. «Ma ei mõista, kuidas nii kaunis naine saab olla sellise klouniga,» turtsunud de Villepin ühel koosviibimisel. Ametlikult pole ükski osapool kuuldusi kommenteerinud.
 
Armuafääride keerises
Carla ja Sarkozy tutvusid 2007. aasta novembris ja abiellusid kolm kuud hiljem. Paljud ennustasid, et see abielu kestab vaid senikaua kui Sarkozy on president. Mõlema minevik kubiseb pikantsetest armuafääridest. Carla ekskallimate hulka kuuluvad Mick Jagger, Eric Clapton ja Donald Trump. Tal oli suhe kirjanik Jean-Paul Enthoveniga, kuid ta sai mehe poja Raphael Enthoveniga lapse. Carla poeg Aurelien on praegu üheksa-aastane.
Sarkozy esimene abielu Marie-Dominique Culioliga purunes, kui mees hakkas tiiba ripsutama oma Cecilia Ciganer-Albaniziga, kellest sai tema teine abikaasa. Sarkozy ja Cecilia lahutasid mehe 2007. aasta presidendikampaania ajal. Alles hiljaaegu ütles New Yorgis elav Cecilia Prantsuse ajakirjale Voici: «Minu abielu Nicolas'ga ei toiminud, kuid meie lahutus sujub suurepäraselt.»
Kui Sarkozy ja Jouanno suhe tõele vastab, pole see tal ilmselt esimene kord oma naist ministriga petta. 2008. aastal räägiti, et Sarkozy on justiitsminister Rachida Dati lapse isa. Vallandatud justiitsminister kommenteeris salapäraselt: «Minu isiklik elu on keeruline ja ma hoian seda meedia eest varjul.»
 
Carla käis iluopil?
Samal ajal kirjutavad Prantsuse kõmulehed, et presidendiproua on armulugude keerises oma välimust kohendada lasknud.
«Märgid Carla näol lubavad arvata, et ta on Botoxi-sõltlane,» ütleb Briti ilukirurg Alex Caridis. «Need väikesed varjud tema nina all on ilmselt põhjustatud süstitavast täidisest, silumaks ninast suuni jooksvaid kortse. Kuigi tema nina on aastaid olnud ühesugune, võib erineva suurusega sõõrmetest järeldada, et tema nina lasti kohendada teismeeas, kui ta modellikarjääri alustas.»