Ilusamad meist lähevad suvele vastu uue mängulustiga. Supermodell Carmen Kass (35) on lisaks maletamisele andunud oma värskele kirele, mida peetakse samuti intelligentsete inimeste spordiks – golfimängule, mis eestlaste seas jõuliselt populaarsust kogub.

Carmeni tõi Jõelähtme golfiväljakule tema õde Victoria Kass, kellel on golfimänguluba ehk Green Card juba olemas. Peagi läbis ka Carmen golfiproff Rein Auväärti käe all Green Cardi koolituse.
Eesti Golfi Liidu peasekretär Piret Sepp nägi Carmenit väljakul oma ihusilmaga. «Kaardi saamiseks pidi Carmen, nagu ka kõik teised, läbima kahel järjestikusel päeval kuuetunnise koolituse, mis sisaldab teooriat, erinevaid löögiharjutusi, etiketti ja mängu ennast. Lõpus saab ta tunnistuse, Green Cardi, mille alusel võib käia üle maailma golfiväljakutel mängimas. Grupi kursus maksab 105 eurot.»
Sepp nendib et Green Card on olemas mitmel Eesti kuulsusel, näiteks Getter Jaanil, kuid tavaliselt toppab artistide mängimine vaba aja nappuse taha. Eestlastest näikse lisaks laulu- ja tantsurahvale kujunevat tasahilju ka golfirahvas – tänavu on väljastatud juba 200 Green Cardi!