Carmen Pritson tegi ka saadet tutvustava videoklipi, kus pani rõhku olulisele teemale - ühe inimese tõde ei pruugi olla teise inimese tõde.

Ta ütles: "Me kõik elame nii nagu arvame, et meie jaoks on õige. Sellest saab meie tõde. Sellest saab meie maailmavaade. Minu tõde ei pruugi olla aga sinu tõde ja sinu tõde ei pruugi olla minu oma. Aga see veel ei tee sinu tõde valeks ja minu oma õigeks."

"Me võime jagada seda maailmaruumi, aga meie maailmavaated võivad olla väga erinevad. Ja siis, kui sina hakkad mind süüdistama, nt öeldes "Carmen, see, mida sa teed, see ei ole õige." Ükskõik, mida ma ei teeks või ei ütleks, ma ei saa sinu arvamust muuta. Sest sina oled loonud enda arvamuse lähtudes sellest, kust sina tuled, millised on olnud sinu reeglid ja tõekspidamised."

"Me ei saa mitte kedagi süüdistada, kui me ei tea, mis on tema tõde, kust ta tuleb. Ma ei taha mitte kedagi süüdistada enda uues saates "Ausalt ja avatult". Ma tahan anda inimestele võimaluse jagada oma lugu. Jagada oma kogemust. Jagada enda tõde. Ma ei taha süüdistada, vaid ma tahan mõista. Samas tahan ma anda meile kõigile võimaluse inimene ära kuulata."

Juba sel pühapäeval saab kell 20 kuulata eksklusiivintervjuud Kristi Loigoga. Carmen Pritson sõnas, et Loigo saab saates võimaluse rääkida ära oma tõde "Kodutunde" saate ümber toimunust. See tähendab, et tegu ei ole ajakirjanduslikult tasakaalustatud looga, sest tõenäoliselt ei saa Kanal 2 ega nende esindajad seal sõna.