"AMC telekanali direktor pidas piduliku kõne, tänades kõiki, kelle abil esilinastub "Elavad surnud" nädala jooksul 120 riigis, kaasa arvatud Eestis" rääkis Carola Publikule.

"Kuigi ma õudukaid absoluutselt ei vaata, siis seda sarja oli tegelikult põnev jälgida ja sari lõppes täpselt sellise koha pealt, kus oleks tahtnud edasi vaadata, et mis nüüd edasi saab" ütles Monika, kes plaanib Eestisse tagasi jõudes seriaali Fox Crime'i pealt edasi vaadata.

AppleMark

Esilinastuse ametlik after party toimus kuulsas Hollywoodis asuvas surnuaias, kus sageli toimub eriüritusi ja isegi filmiõhtuid.

"Surnuaia kabel ja hoov oli dekoreeritud täpselt sarja teemaliseks. See nägi välja nagu tüüpiline Ameerika maha jäetud treilerite park, selline nagu seriaaliski näha võib. Kõik oli detailideni läbi mõeldud, isegi dekoratsiooniks pandud lilled olid närtsinud, ettekandjate põlled olid punase värviga veriseks tehtud, kohale oli toodud hunnikute viisi kuivanud lehti, toidud-joogid olid teemakohased ja külaliste seas käisid ringi zombideks meigitud ja riietatud näitlejad, kes aegajalt inimesi ehmatasid".

Peol olid kohal ka kõik sarjas osalenud näitlejad

"Laurie Holden, kes mängib seriaalis Andreat, tuli ühel hetkel meie juurde, pani oma asjad meie ette laua peale ja hakkas siis fotograafidele poseerima. Siis tulid temaga koos poseerima ka peategelane Andrew Lincoln ja filmis tema partnerit mänginud Jon Bernthal ja välgusähvatuste ja muu tegevuse kõrval unustas Laurie lihtsalt oma asjad meie laua peale ja avastas alles 20 minutit hiljem, et tal neid enam kaasas polnud. Meile tegi see palju nalja, kuna mõnel muul üritusel nii hooletult enda asjadega ümber käies, võib neist lihtsalt ilma jääda" arvab Carola.

Ameerikas tegi "Elavad Surnud" AMC telekanali vaatajate rekordi, tuues Halloweeni õhtul saate esilinastuse ajaks telerite ette üle 5 miljoni vaataja.

Eestis esilinastub sari Fox Crime'i kanalil 4. novembril kell 20.00.