Laulja Karl Madise (56) tütar Carola Madis (29), kes sõitis kaheksa aastat tagasi Los Angelesse elama ja nautis kooselu ilmakuulsa popbändi Black Eyed Peas klahvpillimängija Printz Boardiga (37), on märtsi lõpust tagasi kodumaal. Siin varem tele- ja raadioreporteri tööd teinud Carola ei kipu ise veel kommentaare andma, kuid isa Karl ütleb, et Carola comeback oli tema jaoks ülipositiivne uudis ja armas üllatus! 

Miks Carola naasis, ei tea isa öelda: "Ta ütles, et see on olnud liiga pikk aeg, mil ta oli USAs." Mis plaanid Carolal edasi on, pole selge, kuid isa loodab, et tütar jääb Eestisse: "Ma väga tahan, et ta jääks, ta on suurepärane asjaajaja, keda on kõik tänu tema heatujulisuse ja täpse organiseerimisvõime väga kiitnud." 

Karli sõnul elab Carola hetkel naabruses oma emaga, kellel on mitu maja. Nende naabrirahvaks on ka räppar Genka perekond, kes otsivad endale hetkel uut kodu: "Nad on suurepärased naabrid ja jäävad sinna seniks, kuni leiavad endale uue elukoha." 

Carola lendas Ameerikasse aastal 2008 ning kolis seal resideerinud laulja Kerli Kõivu endisesse korterisse. Mõne aja pärast ilmnes, et Carola on armunud Printz Boardi, kellega ta käis ka Eestis ning poseeris Kroonika esikaanel. Kaks aastat hiljem sahistati, et nad on lahku läinud, kuid Carola kummutas jutud. Tänaseks on siiski selge, et Printz ei ole enam Carola prints valgel hobusel... 

Loe kõiki Kroonika uudiseid digiajakirjast SIIT või paberväljaandest SIIT!

Jaga
Kommentaarid