Cate Blanchetti intervjuus ajakirjale Variety tuleb ta justkui biseksuaalsena kapist välja, teatades, et tal on «palju kordi» olnud suhteid naistega (Cate kehastab uues filmis «Carol» lesbilist).

Pressikonverentsil Cannes'is kurtis ta aga, et tema sõnad rebiti kontekstist välja: «Minu mäletamist mööda kõlas vestlus nii: «Kas mul on olnud suhteid naistega? Jaa, palju kordi. Kas te mõtlete seksuaalseid suhteid? Sellisel juhul on vastus ei.» Kuid see osa ajakirja ei jõudnud.»
Paraku sellega asi ei piirdu. Ajakirjanik, kes Cate'i küsitles, ütleb Twitteris: "When I asked Cate Blanchett if she'd had lesbian relationships in real life, she said: "Many times." She was accurately quoted. "

Cate siiski lisas Cannes'is kõneledes, et tema eraelu ei peaks kedagi huvitama. «2015. aastal peaks point olema selles, et keda see üldse huvitab? Nimetage mind vanamoodsaks, aga ma arvan, et näitlejana pole su ülesanne esitleda mitte enda igavat, väikest, mikroskoopilist universumit, vaid luua ühendus mingi tegelaskuju kogemustega. Minu elu ei paku kellelegi huvi. Või võibolla pakub. Kuid mul pole mingit huvi oma arvamusi ja mõtteid avaldada.»
Teema jäi siiski nüüd õhku rippuma...