Miss Estonia 1989 ja modell Cathy Tullkvist (43) libistab juulikuu alguses endale selga kelmika õpetajakostüümi ja teeb kaasa Pervõi Kanali ja Disney uues hittsarjas «After School», mis filmitakse Tallinnas.

«Mind kutsus seriaali Eestipoolne tootja Nafta Films vestlusele ja tundus, et ma meeldisin,» seletab Cathy. «Kõige suurem hirm oli, et pean ennast seal lahti koorima, aga õnneks on tegu päris siivsa rolliga – olen, jah, õpetaja.»

Cathy rolli filmimine võtab aega arvatavalt paar päeva. Seriaal kujutab humoorikal ja meeleolukal viisil koolilaste elu tuleviku koolis. Cathy sõnul löövad pojektis kaasa tuntud tegijad, keda tema veel kahjuks ei tunne.

Teleseriaali valmimisel osalevad tõesti mitmed tuntud Vene näitlejad, nagu Mihhail Porechenkov, Sergei Shakurov ja Mihhail Truhhin ning terve kahurvägi Eesti näitlejaid ning avaliku elu tegelasi. Näitlemine on Cathyle esmakordne kogemus. «Elus peab ikka kõik ära proovima. Ainukesed asjad, mida ma mitte kunagi ei kavatse teha, on langevarju- ja benji-hüpped,» pihib Cathy. Ja teate miks? Ta lihtsalt kardab kohutavalt kõrgust!