Hiljuti meediani jõudnud informatsiooni kohaselt ei jaganud Boseman oma rasket diagnoosi isegi Marvel Studios töötanud kolleegidele, vahendab Fox News.

Nimelt sai Kevin Feige omale alles eelmisel nädalal e-kirja teel lühida teate, kus staari diagnoos avalikustati. Kahjuks suri filminäitleja juba tund peale kirja saatmist, mistõttu sai Feige haigusest teada alles siis, kui staari enam ei olnud.

Allikas, kes kohutavast diagnoosist veidi varem teadis, tunnistab, et Boseman ei soovinud oma olukorda kellegagi jagada, sest oli kindel, et tuleb sealt tervena välja. Näitleja eesmärk oli haigusest nii palju võitu saada, et sel kuul algama pidanud "Must panter II" filmivõtetele jõuda.

Väidetavalt sai staar ise alles nädal enne lõppu aru, et tal pole tegelikult enam lootust. Peale vanemate oli Boseman oma diagnoosist rääkinud veel vaid oma kallimale, mänedžerile, treenerile ja filmi "42" režissöörile.

Peale "Musta pantri" on Boseman osalenud veel mitmes Marveli filmis, näiteks "Avengers: Infinity War" ja "Avengers: Endgame," ning "21 Bridges" ja Netflixi, Spike Lee koostöös "Da 5 Bloods."