"Kahju, et asi jõudis konfliktini just nüüd, kui ma ootan last, olen haavatavam ja nõrgem," ohkab lapseootel ärinaine Maarja Mõttus, muusik Chalice elukaaslane. Nüüd taotleb rase naine endise äripartneri suhtes lähenemiskeeldu.

Tüli, mille üheks osapooleks on 29aastane Maarja (pildil keskel - toim.) ja tema äripartner Piret Ilver-Ustal (pildil vasakul - toim.) ning teiseks naiste endine kompanjon Nelli Saar (pildil paremal-toim.), on üleriigiline meedia ristinud sokisõjaks, kirjutab Naisteleht.

Need kolm naist ei suutnud koos firmat juhtida ning nõnda otsustasid Maarja ja Piret teha uue ettevõtmise, mis sai nimeks Sokisahtel. Nelli jäi omapäi ja otsustas, et on aeg pesta oma musta pesu meedias. Lisaks saadab Nelli nii Maarjale kui Piretile mitme lehekülje pikkuseid sõimukirju.

"Aga me ei vasta ta kõnedele ega kirjadele," kinnitavad mõlemad. Nad on üle saamas ka šokist, mille põhjustas ekspartneri ähvardus kägistada ja teerulliga üle sõita mitte ainult Maarjast ja Piretist, vaid ka nende sugulastest.

"Ega ma ei tea ju, milleks ta võimeline on. Aga elu peab edasi minema, ma ei saa koju jääda hirmust, et äkki ta tapabki mu ära. Kui pauk tuleb, siis tuleb," kehitab Maarja õlgu.

Naised on viinud pärast ähvarduste saamist asja niikaugele, et Nelli Saarele on esitatud kriminaalasi, on algatatud väärteomenetlus kelmuste ja suurte varguste väljaselgitamiseks ühises firmas ja peatselt arutatakse ka lähenemiskeeldu.