Seltskonnadaam Charlene Rennit on leidnud uue töö. Noor naine on sukeldunud meelelahutusärisse ning haaranud ohjad uue ööklubi Wonderland programmi juhtimises.

"Hetkel on peamisteks tööülesanneteks klubi ideoloogiline pool, programmi välja kujundamine, turundusalaste lahenduste leidmine ning pressiga suhtlemine. Otsus pakkumine vastu võtta tuli sekunditega. Lisaks ahvatlevale võimalusele ise millegi loomise juures olla, on antud ametikoht ka loogiline jätk eelnevale meediatööle meelelahutusvaldkonnas," räägib Charlene Kroonika Online'ile..

Wonderlandi oodatakse pidutsema kõiki peoloomi igas vanuses, kellele kvaliteetne klubimuusika meeltmööda. "Jätame siinkohal kõrvale face control-i ja klientide ahistamise igasuguse selektsiooni näol. Samuti nagu varieerub kliendi sotsiaalne staatus Ibiza kuumimates ööklubides äärmusest äärmusesse, ei oma nö “kastisüsteem” ka meil mingit tähtsust. Klubi on suur, mahutab 1500 külastajat. Maailma legendaarseimad pidusid, tippklassi DJ-sid ja fantastilisi vokaalartiste peaksid nautida saama kõik, kellel enda ülalpidamise- ning kaaspidutsejate häirimisega probleeme ei teki."

Kui suureks pidutsejaks peab Charlene aga ennast? "Minu pidutsemine on peamiselt kinni meelepärases ürituses ning muusikas. Kui kuskil keerutab plaate vend, kes on mind aastaid hullutanud, siis ma otse loomulikult lendan kohale. Häirivaks faktoriks Tallinna klubides on siiani olnud “kilukarbitunne”, kuna kohad on liiga väiksed."

Seda, et Tallinnas ööklubisid liiga palju on, Charlene ei arva. "Oluline on, et oleks midagi igale maitsele. Meie konkurendid on kõik ja samas mitte keegi. Olles ise Ibiza ning sealsete klubiürituste fänn, on hetkel ihaldusväärseimaks sihtmärgiks antud vibe-i, pidude ja hetke kuumimate maailmanimede Wonderlandi toomine. Klubi avaüritus “In Bed With Space” on parim stiilinäide sellest, mida Wonderland pakkuma hakkab. Muideks, antud üritus hakkab Ibizalt kohale lendama iga kahe kuu tagant!

Charlene'i sõnul pööratakse klubis suurt rõhku oma toodetud üritustele, kus kasutatakse nii esinejate kui sisekujunduse stiliseerimisel Eesti oma ala parimaid tegijaid. Seda ikka selleks, et pakkuda parimat programmi- ja teeninduskvaliteeti. "Ühesõnaga allahindlust programmi, esinejate ega teeninduse osas Wonderland ei tee," lubab ta.