Nädalapäevad tagasi heitis hinge seltskonnakaunitari Charlene Renniti (24) lemmikloom, pärdik Cätu. Ahvike sattus Charlene pere liikmeks ligi kaheksa ja poole aasta eest, kui kasuisa Charlene emale vabariigi aastapäevaks üllatava kingituse tegi!

Cätu sulandus kiiresti perekonda ja tõi oma ringisahmimisega nii muret kui rõõmu. Charlenel oli Cätuga tõeline armastuse-vihkamise suhe.
"Kui ta järjekordse huuleläike või mõne särava eseme pihta pani, kiljusime teineteise peale korralikult – kuni ta karva turri ajas ja minus surmahirmu tekitas," meenutab Charlene. "Just tänu nõnda tugevale iseloomule, olen kindel, teeb ta taevas kõigile pärdikutele silmad ette!"

Cätu kustumise hetkel viibis Charlene Abu Dhabis, kus ta töötab ettevõtte Elite RMC kommunikatsiooni- ja üritustejuhina. Uudist kuuldes oli Charlene lohutamatu. «Kurbus on kirjeldamatu, aga saan ka sellest aru, et ta oli juba pea üheksa-aastane ja suri rahulikult nagu vana inimene – lõpuks ema Annely ainult toitis teda ja ta lamas, kuni magama jäi,» ohkab Charlene.