"Jaanipäeval mul siin tõesti midagi, mis jaanipäevaga seonduks, plaanis ei ole. Kuigi Abu Dhabis on ju väga rahvusvaheline seltskond ja enamike ekspatriaatide jaoks pole St John's day ja sellega seonduvad traditsioonid võõrad, pole ma veel kuulnud, et keegi siin lõket tegema hakkaks," pajatab Charlene Publikule.

Kaunitar lisab: "Minu jaoks seondub jaanipäev ikkagi ennekõike põlismetsa ja põhjamaaga ning ööpäevaringse valgusega. Sellest, et jaaniöösel ei hämardu, ollakse tavaliselt väga hämmeldunud, aga sellest, et üle lõkke hüpatakse - on arvamusi nii ja naa. Kellele totrus, kellele jube lahe - vabadus!
Traditsioonid on traditsioonid ning Eestile, kui ühele vähim usklikule riigile maailmas, on traditsioonidest kinni pidamine ülioluline."
 
"Kõige meeldejäävam jaaniõhtu on kindlasti olnud mõne aasta tagune roadtrip Otepääle, oma partner in crime Miaga. Korralik Eesti hardcore jaanipäev, kus millegagi tagasi ei hoita. Kahtlen, et sellist seiklust kunagi kordama hakkan, aga meenutades on nalja palju," räägib Charlene, kes Eestis olles jaanipäeva oma sõprade seltsis veedaks. Abu Dhabis on aga tema jaoks täiesti tavaline nädalavahetus.

Eestimaa pinnal on lootust naist taas näha sel eesoleval sügisel. Seniks soovib Maarjamaa iludus eestlastele võimsat jaaninädalavahetus ja tuletab meelde: "Hoidke autoroolist eemale ning nautige suve, sõpru ja suve algust!"

.