Alkohol, kokaiin, prostituudid ja märatsushood — Charlie Sheeni varitseb tõsine oht oma tulusast töökohast ilma jääda.

Võimalik, et värskeima ekstsessi Charlie Sheeni (45) elus põhjustas tõsiasi, et eelmisel päeval pidi ta oma kahe väikese tütrega nihelema teatritoolil ja vaatama kolmetunnist Mary Poppinsi etendust. Võimalik, et kõik pinged tema elus — eksabikaasa Denise Richardsi ja tütarde lähedus, lahutus kaksikute poegade emast Brooke Muellerist, tööandjate hoiatused, et vähimagi üleastumise korral on ta ilma peaosast seriaalis «Kaks ja pool meest» — kuhjusid ja Charlie andis alla. Nii või teisiti oli ta järgmisel õhtul oma New Yorgi Plaza hotelli toas poolkoomas ja alasti voodis, kaaslaseks 22aastane «näitlejatar» Christina Walsh, kes vahel kutsub end ka Capri Andersoniks ja Capri Nubilesiks. Eksnaine Denise ja tütred Sam ja Lola peatusid samal korrusel teises hotellitoas.

Mis juhtus?

Alasti ja poolkoomas olla pole keelatud, kui keegi sellest teada ei saa. Mingil põhjusel oli Charlie kaaslane end aga vannituppa lukustanud ja sealt hotelli turvateenistusse helistanud. Peamiselt täiskasvanutele mõeldud filmides oma näitlejaannet näidanud naine kartis paaniliselt, et purjus ja kokaiiniuimas Charlie võib talle liiga teha.

Kohale saabunud politsei pani kirja hotellis peatunud inimeste ütlused. Tol ööl kuulsid paljud Charlie toast sõimu ja karjumist. Charlie viidi kiirabiga haiglasse «psühholoogilisele hindamisele».

{poolik}

Kõik oleks korras, kui midagi sellist oleks juhtunud sarjas «Kaks ja pool meest», milles Charlie kui peaosatäitja teenib kaks miljonit dollarit osa eest. Lõppude lõpuks kehastab ta ju alkoholi- ja prostituudilembelist rikast poissi. Kuid tema tööandjad peavad parasjagu kriisiläbirääkimisi. Kõigile on selge, et Charlie on rikkunud «kõlblusklauslit», mis lisati tema lepingusse, kui tal viimati palka tõsteti, et siduda teda seriaaliga veel kaheks hooajaks. Kas Charlie saab tõesti kinga Ameerika populaarseimast telesarjast?

Kahtlased lood

See sõltub tegelikult eelkõige Aspeni kohtust, kus talle määrati abikaasa Brooke Muelleri kallal vägivalla tarvitamise eest tingimisi karistus. New Yorgis juhtunud intsidendi ajal oli tal karistust kanda jäänud veel seitse päeva. Ehkki Charlie’le New Yorgis süüdistust ei esitatud, võib kohus siiski otsustada, et ta ei ole meelt parandanud, ning pista ta mõneks ajaks trellide taha.

Küllap sellepärast on Charlie tugigrupp käivitanud vägeva maineparanduskampaania. Charlie esindaja raiub kui rauda, et mees sattus New Yorgis haiglasse allergilise reaktsiooni tõttu ravimile. Samal ajal üritab tema mänedžer, kes on juhtumisi ka «Kahe ja poole mehe» vastutav produtsent, veenda telekanalit Charlie’t mitte vallandama. Ta lubab, et Charlie läheb jälle võõrutusravile — sel aastal juba kolmandat korda.

Järsk allakäik

Üleastumised on Charlie’le juba maksma läinud reklaamilepingu aluspesufirmaga Hanes. Telekanal teeb oma otsuse Charlie vallandamise või töölejäämise kohta siis, kui on selge, kuidas avalikkus tema värskeimale skandaalile reageerib. Ühe New Yorgi PR-spetsialisti arvates peaks Charlie nüüd vähemalt aasta tööst vabaks võtma, et oma elus ja karjääris korda luua. «Kahenädalane ravikuur võõrutuskliinikus ei veena enam kedagi,» ütleb ta.

Hollywoodi kuluaarides räägitakse juba ammu, et Charlie pole pingutustest hoolimata oma probleemidest üle saanud. Tema uimastisõltuvus on kontrolli alt väljunud ja märke sellest leiab kõikjalt. Veebruaris, kaks kuud pärast arreteerimist naise peksmise eest leiti tema Mercedes kodu lähedalt kraavist. Charlie väitis siis, et auto varastati, sest ta jättis autovõtmed kogemata ette.

Abikaasa Brooke on lubanud Charlie’t toetada. Kui kohtupaberitest selgus, et Charlie hakkab talle maksma 55 000 dollarit lapsetoetust kuus, oli ta nõus isegi vägivallasüüdistuse tagasi võtma, kuid kahjuks ei olnud see enam võimalik. Charlie mõisteti süüdi kolmanda astme kallaletungis ning talle määrati 30päevane tingimisi karistus ja kohustuslik võõrutusravi.

Segased sündmused

Charlie ja eksabikaasa Denise on koos läbi käinud pika tee. Kui nad lahutasid, võttis Denise tema vastu lähenemiskeelu ja rääkis avalikult, et Charlie oli nende abielu ajal vägivaldne ahistaja, kes ei varjanud tema eest oma prostituudilembust.

Nüüd on paar tütarde pärast normaalsed suhted taastanud. Seda kummalisem on, et saatuslikul õhtul New Yorgis olid nii Charlie kui ka Denise oma ühiste sõpradega väljas. Denise aga lahkus vara, sest tal oli piinlik Charlie ja tema kaaslase, preili Walshi pärast, kelle Charlie oli leidnud hotelli baarist ja kellega ta restorani WCs korduvalt aega veetmas käis.

Kõmuportaali Radar Online’i andmeil jõi Charlie tol õhtul suurtes kogustes viina ja veini ning tarvitas kokaiini. «Ta meelitas Christina endaga tualetti, hakkas seal kokaiini tarvitama ja võttis püksid jalast,» räägib nimetu allikas. «Charlie tahtis Christinaga seksida, aga tüdruk peatas ta ja küsis 12 000 dollarit. Charlie’l polnud sularaha ja tüdruk lahkus. Kui Charlie assistent talle WCsse järele läks, leidis ta eest valge ninaalusega alasti mehe. Ta oli täiesti sassis ega saanud millestki aru. Assistent aitas talle riided selga ja viis ta tagasi hotelli.»

Hotellis aset leidnud sündmuste kohta on teada, et Charlie ei leidnud oma Patek Philippe 5970 kella ja sattus raevu.

Nüüd räägib Christina Walsh oma kodulehel: «Jah, see olen mina, müstiline hotellitüdruk, kellest kõik räägivad. Mul pole just palju öelda, aga ma tahan, et kõik teaksid... ärge uskuge kõike, mida te loete.»

Vaikib ka Charlie, öeldes vaid: «Ma tean, mis juhtus, ja sinna see jääb — saladuskatte alla.»

Karta on, et mitte kauaks. Sobiva summa eest on neiu Walsh kindlasti valmis katet kergitama.