Charlize Theroni (34) üheksa aastat kestnud suhe Iiri näitleja Stuart Townsendiga (37) on juba mõnda aega karil. Charlize otsustas suhtele punkti panna jõulupuhkusel Mehhikos.

 
Charlize on Stuarti kingitud «armastuse sõrmuse» sõrmest võtnud ja rääkinud suhte purunemisest oma sõpradele.
«Stuart on meeleheitel. Charlize ütles talle pärast puhkust Mehhikos, et nende suhe on lõppenud. See oli juba ammu nagu õe ja venna suhe. Charlize oli see, kes lahkumineku algatas,» räägib üks paari ühine tuttav.
Charlize'ist sai nende kooselu ajal rahvusvaheline superstaar. Stuarti karjäär on olnud vähem edukas. Alles hiljaaegu lahkus ta «loominguliste erimeelsuste» tõttu Kenneth Branagh' uuest filmist. Karjääri suurim tagasilöök tabas teda siis, kui ta kaotas rolli «Sõrmuste isandas» näitleja Viggo Mortensenile.
Charlize elab edasi nende ühises Hollywood Hillsi kodus. Mehe asjad on ta saatnud nende teise, Malibu rannas asuvasse majja. «Hetkel lahendavad nad finantsküsimusi. Nad on nii kaua aega koos olnud ja nende rahaasjad on seetõttu läbi põimunud,» räägib üks asjassepühendatu. «Charlize pole sellest kunagi numbrit teinud, kuid tema oli peres põhiline leivateenija. Ta tõesti armastas Stuartit, aga see suhe sai läbi. Stuarti süda on purunenud, kuid Charlize väidab, et tema otsus on lõplik.»
Charlize ja Stuart tutvusid 2001. aastal filmi Trapped võtetel. Hiljutises intervjuus rääkis Stuart, et ta peab Charlize'i oma abikaasaks, kuigi nad ei ole abielus. «Olen abielus,» ütles ta. «Meid ei ole küll kiriklikult laulatatud, kuid me peame teineteist abikaasadeks. Me armastame teineteist ja tahame terve elu koos olla. Ma ei vaja selleks mingit tõendit ega riigi või kiriku tunnistust.»