16. septembril rõõmustab kõiki oma Eesti fänne klubimaastiku viimaste aastate üks nõutumaid drum´n´bassi ja dubstepi produtsente Chase & Status, andes just sel päeval võimsa show Tallinna Näituste Messikeskuses.

"Chase & Status oli väga meelitatud Eesti fännide suurest huvist nende muusika vastu. Fännide palvel ja ootamatult suure huvi tõttu otsustasime koos Chase & Statuse managemendiga, et üritus peab toimuma suuremas kohas,“ räägib ürituse korraldaja Raido Kereme. Lisaks superstaaridele endile austab oma kohalolekuga üritust ka Chase & Statuse tuurimänedžer, kes sel nädalal osalemissoovi avaldas. Seda, et tuurimänedžer väljaspool tuuriaegu duoga kaasas käib, ei juhtu just tihti.

Chase & Status on Londoni päritolu elektroonilise muusika duo, mille taga peituvad DJ-d Saul Milton ja Will Kennard. Meeste muusikaline koostöö sai alguse juba 90ndate keskpaiku. Esimese albumi väljalaskmiseni nime Chase & Status all jõuti aga alles 2008. aastal, mil ilmus plaat „More than Alot“. Just sellelt plaadilt on pärit üks esimesi hitte „Pieces“, mis valminud koostöös vokalisti Plan B-ga (UK). Lisaks on sealt tuntuks saanud ka „Against all Odds“, mis tehtud kahasse Suurbritannia laulja Kanoga.

Suurem tuntus saabus duole tänavu teise plaadi avaldamisega. Albumilt „No More Idols“ pärinevad ka Eesti raadiokuulajatele tuttavad „Time“, “Blind Faith”, „End Credits“ ning „Let You Go“. Seekordsel üritusel vürtsitab Chase & Statuse esinemist MC Rage (UK).

Chase and Statuse Tallinna show soojendavad üles kodumaised DJ-d Influenza, Planeet, Inztance, Whirl, Mhkl & K-Sein ja Trifect. Lisaks esinejatele pakuvad silmailu ka kaunid go-go tantsijad.

Üritusel kehtib vanusepiirang 16+, kuid täisealiste külastajate jaoks on avatud 18+ ala, kust saab osta alkoholi ning end vabalt tunda.