Šampanjapudelid paukugu! Chelsea Clinton on abielunaine!

Endise USA presidendipaari Bill ja Hillary Clintoni tütar Chelsea Clinton (30) abiellus New Yorgi osariigi Rhinebecki kuurordis 400 külalise silme all oma koolivenna investeerimispankur Mark Mezvinsky'ga (32). Pruut kandis hea perekonnatuttava Vera Wangi kleiti. Noorpaar luges altari ees teineteisele ette briti poeedi Leo Marksi luulet.

Loe lähemalt ja vaata pilte värskest Kroonikast

{poolik}

Veidi pärast laulatust esinesid härra ekspresident ja proua riigisekretär pressiteatega. "Täna jälgisime me uhkuse ja hingematvate emotsioonidega Chelsea ja Marki abiellumist Astor Courtsis, ümbritsetuna perekonnast ja headest sõpradest. Me poleks saanud paluda paremat päeva, tähistamaks nende ühise elu algust. Meil on heameel võtta Mark oma perekonda. Edastame noorpaari eest oma tänusõnad Rhinebecki inimestele, kes meid vastu võtsid, ja kõigile neile, kes sel erilisel päeval meile häid soove saatsid," teatasid nad.

Külaliste nimekiri oli suhteliselt staarivaba (Obamat ja Oprah't ei olnud). Küll aga olid kohal endine riigisekretär Madeleine Albright, näitleja Ted Danson koos abikaasa Mary Steenburgeniga, Whoopi Goldberg, Barbra Streisand, Julianne Moore, Tom Hanks, filmiprodutsent Steven Bing ning trobikond kongresmene ja

demokraate. Laulatuse viisid läbi rabi James Ponet ja reverend William Shillady (Mark on juut, Chelsea metodist).

Chelsea ja Mark tutvusid 1993. aastal konverentsil ning olid Stanfordi Ülikoolis õppides väga lähedased, kuid nende sõprusest sai armastus alles 2005. aastal. Viimased paar aastat on nad elanud koos oma Yorkshire'i terjeri Soreniga New Yorgis.