42-aastane mees sündis näitleja Cheri ja Sonny Bono pisitütrena. Talle pandi nimeks Chastity ning teda võis tihti blondide lokkide ja armsate naeratuste saatel näha 70datel oma vanemate telesaates.

Aga tegelikult tundis vaene Chastity, et ta keha veab teda alt. See tunne valdas teda esmakordselt puberteedi ajal, kui ta keha muutus sportikust kurvikaks, vahendab Daily Mail.

"Ma ei ole kunagi kahelnud oma ema armastuses minu vastu," kiidab Bono oma 64-aastast ema. "See oli lihtsalt mulle väga raske," nendib Chaz. "Kujutage ise ette, et teil on endast selge pilt maalitud ning äkki hakkab keha hoopis vastupidiselt talitama, see on jube!"

Bono rääkis, et lõpuks harjus ta ka ideega, et ta on lesbi, kuid see töötas vaid veidike aega. Ta tundis ikka, et midagi on valesti. Mingi aja pärast taipas ta, et ta on siiski vales kehas sündinud, ning otsustas asjade muutmiseks ette võtta drastilisi meetodeid.

Chaz lasi eemaldada enda rinnad, kuid intiimpiirkond on tal siiski veel lõikamata. Cher suhtus asjasse mõistvalt ja toetavalt, kuni ajani, mil Chaz hakkas saama testosteroonisüste. "Siis jõudis alles kogu protsess talle kohale. Kuid siiski jäi ta mulle armastavaks emaks ning toetas mind terve tee! Ma olen kuulnud olukordadest, kus emad ei räägi enam peale operatsiooni oma lastega, kuid meie peres on õnneks lood vastupidi," on Chaz toega rahul.